رئیس سازمان صنعت و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: نگرانی از جهت توزیع میوه شب عید در استان نداریم.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، داریوش دیودیده ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ تن سیب و پرتقال با کیفیت جهت تنظیم بازار میوه شب عید ذخیره‌سازی شده است، ابراز داشت: از ۱۵ اسفندماه توزیع میوه تنظیم بازاری در سطح آغاز خواهد شد.

دیودیده گفت: برای تنظیم بازار میوه و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها هر سال توزیع میوه در ایام نوروز از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: توزیع میوه شب عید در تمامی شهرها، بخش‌ها و دهستان‌ها در مراکز عرضه تعیین شده، نمایشگاه‌های عرضه کالا و مراکز فروش فوق‌العاده و با قیمت مصوب دولتی که به زودی اعلام می‌شود صورت خواهد گرفت.

این مسئول افزود: شبکه‌های توزیع به گونه‌ای تعیین شده که مردم هیچ مشکلی برای تهیه میوه‌ شب عید نداشته باشند و به وسیله نصب بنر مراکز توزیع میوه شب عید از بقیه مکان‌های توزیع میوه متمایز می‌شوند.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با ابراز رضایت از کیفیت میوه شب عید امسال گفت: شبکه‌های توزیع میوه شب عید به صورت گسترده در سراسر استان مشخص شده و هم استانی‌ها از این بابت هیچ‌گونه نگرانی نداشته باشند.

دیودیده افزود: یک نمایشگاه در یاسوج، و  و یک نمایشگاه در باشت و فروش فوق‌العاده در سایر شهرها خواهد بود و کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه‌ها ۱۵ تا ۲۰ درصد تخفیف دارند.

وی با بیان اینکه آغاز به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۱۵ تا ۲۵ اسفندماه و به طور میانگین در کل استان از ۱۵ تا ۲۵ اسفندماه است، افزود: طرح نظارت ویژه نوروزی از ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین ماه بر روی کالاهای پرمصرف مانند پوشاک، کیف، کفش و میوه و لبنیات برگزار می‌شود.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در ایام نوروز کشیک اتحادیه‌ها از جمله نانوایی‌ها، مکانیکی و تعویض روغن که مورد استفاده بیشتر مسافران و میهمانان نوروزی است برقرار خواهد بود و تمهیدات لازم در جهت فعالیت صنوف خدمت‌رسان در این ایام اندیشیده شده است.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۳۰

منبع : فارس نیوز