یک معلم نمونه کشوری گفت: معلم موفق فراتر از چهار دیواری روستا و شهر خود فکر می‌کند.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ، هوشنگ بهروزی‌زاده عصر امروز در مراسم بزرگداشت هفته معلم که به همت آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد برگزار شد، اظهار کرد: بزرگان دین معلمی را هنرمندی می‌دانند و فارغ از چارچوب‌های مادی به آن می‌اندیشند.

معلم نمونه کشوری از یکی از ثمرات زندگی معلم را موفقیت دانش‌آموزان خود دانست و گفت: متأسفانه امروزه به دلیل تغییر شرایط فرهنگی و اجتماعی در جامعه و تراکم جمعیت نقش معلمان نسبت به گذشته در معادلات اجتماعی کمرنگ شده است.

بهروزی‌زاده سختی کار معلمی را غیر قابل مقایسه با سایر مشاغل دانست و گفت: معلم به خود در کلاس درس سختی فراوانی می‌دهد تا دانش‌آموزان در راه آموزش و تربیت اجتماعی موفقیتی کسب کنند و دچار پیری زودرس می‌شود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود در جمع فرهنگیان و معلمان برگزیده شهرستان بویراحمد و معلمان برگزیده عشایر با بیان این‌که معلم نباید با نیت مادی به این شغل بنگرد، ادامه داد: اگر این گونه باشد چیزی جز پشیمانی عاید معلم نخواهد شد.

معلم نمونه کشوری از با اظهار این خواسته که مشفقانه از معلمان می‌خواهم عاشق شغل خود باشند، تأکید کرد: معلمی که به شغل خود عشق نورزد هیچ گاه موفق در کار و هدف نخواهد بود.

بهروزی‌زاده معلم موفق را کسی دانست که از روش‌های روان‌شناسی در کلاس‌های درس خود استفاده کند و در همین زمینه ارائه شیوه‌های مخصوص به هر درس و کلاس را از اصول این گونه روش موفق دانست.

وی گفت: معلمی که به نکته‌های اخلاقی خود عمل نکند سخنش برای شاگردان و دانش‌آموزان بی‌ارزش خواهد بود.

معلم نمونه کشوری، معلم موفق را کسی دانست که جهانی فکر کند و در همین خصوص کار معلمی را بی‌ارزش دانست که در چهارچوب روستا و شهر خود فکر کند.

بهروزی‌زاده انس گرفتن را با سختی یکی دیگر از وظایف معلم دانست که می‌بایست به دانش‌آموزان خود در هر زمان و مکان آموزش دهد.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۳۰ 

منبع : فارس نیوز