فرماندار چرام گفت: در سالی که به نام اقتصاد و فرهنگ استوار است این مهم باید مورد توجه آموزش و پرورش قرار گیرد و معلمان نقش محوری و موثر در تبیین فرهنگ و اقتصاد داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، ابراهیم فتاح‌پور صبح امروز در نشست شورای آموزش و پرورش، یکی از آثار مثبت نظام شورایی را تعارض افکار و عقاید دانست و اظهار کرد: این تعارض به برکات نظامی است که بنیان آن بر اثر تفکرات شهید مطهری استوار است.

وی اضافه کرد: در سالی که به نام اقتصاد و فرهنگ استوار است این مهم باید مورد توجه آموزش و پرورش قرار گیرد و معلمان نقش محوری و موثر در تبیین فرهنگ و اقتصاد داشته باشند.

وی با متذکر شدن این مطلب که معلمی شغل انبیاء است، هدف معلمان در جامعه اسلامی را ارتقاء مقام انسانی و معنوی دانش‌آموزان دانست و گفت: ارتقای منزلت اجتماعی هر فرد در جامعه و مسیر علم‌آموزی به واسطه معلم رقم خواهد خورد.

فتاح‌پور با بیان اینکه جامعه اگر خوب می‌خواهد بنا شود و حکمرانی خوب جا بیفتد بدون معلمی استوار نخواهد شد و شکل نمی‌گیرد، گفت: بیشتر اوقات زندگی ما انسان‌ها در جامعه درون مراجع و کارگزاران رسمی است که آموزش و پرورش نهادی است که بعد از خانواده انجام وظیفه می‌کند.

وی با اشاره به نامگذاری سال جدید با نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی»، تاکید کرد: در سازمان آموزش و پرورش هم اقتصاد، فرهنگ و مدیریت جهادی موجود است.

این مسئول با اشاره به این مطلب که در بحث اقتصادی اگر سرمایه‌گذاری شکل می‌گیرد، فردی شغلی پیدا کرده و درآمدی کسب می‌کند در آموزش و پرورش تربیت می‌شود، گفت: در حوزه فرهنگی نیز، خانواده سال‌های اول را در تربیت فرزند نقش دارد و بعد از آن تحویل مراجع رسمی آموزش و پرورش می‌دهد.

فتاح‌پور با اشاره به بحث آسیب‌شناسی در این حوزه، یکی از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی حال حاضر جامعه ایران را تحصیل مدرک‌گرایی دانست.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/صا۲۰

منبع : فارس نیوز