مسئولان استانی برای حل معضلات این چنینی، چه اقداماتی انجام داده اند؟ آیا معاونت امور اجتماعی استانداری و فرماندهی انتظامی، مسئولان بهزیستی و سایر حوزه های مرتبط، در جهت پیشگیری از وقوع ناهنجاری های اجتماعی، آگاه سازی لازم به مردم و خانواده ها را انجام داده اند؟! آیا در جهت حل ریشه ای این معضلات، بستر و زیرساخت های لازم را فراهم آورده اند؟!

مردم استان:

این روزها سرویس اجتماعی و بخش حوادثِ جراید و سایت های خبری استان پر است از اخباری چون نزاع دسته جمعی، قتل، خودکشی، دزدی، اعتیاد و … که بیشترین بازدیدها را هم به خود اختصاص داده است.

امروزه در استانی که به صفا، صمیمیت، مهر و محبت در کانون خانواده، مراسم و جمع های گرم فامیلی با آداب و رسوم شیرین و سنت های پسندیده شهره بوده است، با ورود برخی فرهنگ های غلط به فضای اجتماعی آن شاهد هستیم که بعضی از معضلات جدید اجتماعی را به وجود آورده و یا برخی دیگر از معضلات اجتماعی پیشین را تشدید کرده است. این واردات شوم که هیچ سنخیتی با فضای فرهنگی استان ندارد، امنیت، اعتماد و آرامش مردم را به خطر انداخته است.

در کنار عامل بالا، مولفه هایی نظیر نابسامانی های اقتصادی (مثل فقر و نابرابری اقتصادی)، نابسامانی های اجتماعی (مثل کم سوادی، مهاجرت و اختلافات فرهنگی)  در تشدید ناهنجاری های اجتماعی امروز استان موثر بوده است.

برای مثال اخیراً شاهد خودکشی هایی در اقصی نقاط استان بوده ایم که این خود زنگ خطری است که باید همه مردم استان و مسئولان را بیدار کند.

پاسخ به چرایی اقدام به خودکشی در بازه سنی غالباً ۳۰-۲۰ سال که اوج بهار و طراوت جوانی است و یا هم چنین چرایی آمار بالای خودکشی در بین جامعه زنان، ما را به سرنخ های مفیدی جهت علاج این معضلات می رساند.

حال این جا چند سوال مطرح است که مسئولان استانی برای حل معضلات این چنینی، چه اقداماتی انجام داده اند؟ آیا معاونت امور اجتماعی استانداری و فرماندهی انتظامی، مسئولان بهزیستی و سایر حوزه های مرتبط، در جهت پیشگیری از وقوع ناهنجاری های اجتماعی، آگاه سازی لازم به مردم و خانواده ها را انجام داده اند؟! آیا در جهت حل ریشه ای این معضلات، بستر و زیرساخت های لازم را فراهم آورده اند؟!

با توجه به فرهنگ غنی و اصیل استان ما، لازم است همه اقشار جامعه از مردم تا مسئولان، با عزم جدی و اراده مصمم، مقدمات حذف این هنجارشکنی ها را ایجاد نمایند تا دیگر هیچ گاه شاهد بروز این چنین حوادث تلخ و ناگوار در محیط پیرامونی خود نباشیم.