معاون سیاسی وزیر کشور در سفر به یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد به مقام شهدای گمنام مدفون در تپه نورالشهدای این شهر ادای احترام کرد.

معاون سیاسی وزیر کشور در سفر به یاسوج مرکز به مقام شهدای گمنام مدفون در تپه نورالشهدای این شهر ادای احترام کرد.

 به گزارش مردم استان، محمدحسین مقیمی به همراه دکترسید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان اجرایی استان در این آیین اقدام به غبار روبی و عطرافشانی قبور شهدای گمنام مدفون در تپه نورالشهدای یاسوج کردند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد در این آیین، گفت: در دوران هشت سال دفاع مقدس این استان یک هزار و ۸۴۳ شهید، ۹ هزار و ۵۰۰ جانباز و ۳۱۷ آزاده تقدیم نظام و انقلاب کرد.

سید مصطفی مهدی افزود: ۵۲۸ گلزار شهدا در مناطق شهری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۳۶۱ مورد ساماندهی شده، ۲۰ مورد در حال ساماندهی بوده و ۱۴۷ مورد نیز ساماندهی نشده است.

وی بیان کرد: ۳۸ شهید گمنام در ۱۲ گلزار شهدای کهگیلویه و بویراحمد مدفون هستند که از این تعداد هفت نفر در دوران هشت سال دفاع مقدس در این استان به خاک سپرده شده اند و ۳۱ نفر نیز پس از دوران دفاع مقدس وارد استان شدند.

مهدی اظهار کرد: حمایت های همه جانبه استاندار کهگیلویه و بویراحمد از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران این استان علاوه بر ایجاد احساس رضایت بین آنان موجب شده که جامعه ایثارگری استان جزو همسوترین قشرها با سیاست ها و رویکردهای دولت در زمینه ساماندهی گلزار شهدا و ایجاد اشتغال برای فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران شود.

دیدار با آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، شرکت در نشست شورای اداری این استان و دیدار با فرمانداران و جمعی از بخشداران و دهیاران استان از سایر برنامه های سفر یک روزه محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور به یاسوج است.

 

 


منبع : سایت