- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- سهشنبه 6 ژانویه 2015 - 12:01
معاون استاندار: گزینش قانونی نیروهای انسانی تضمین کننده سلامت اداری است
معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: گزینش صحیح و قانونی نیروهای انسانی دستگاه های اجرایی پیش نیاز تضمین سلامت اداری است.
|
معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: گزینش صحیح و قانونی نیروهای انسانی دستگاه های اجرایی پیش نیاز تضمین سلامت اداری است.
مجید محنایی در همایش مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی استان که به مناسبت ۱۵ دی سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل گزینش کشور برگزار شد، گفت: اصلاح و بهبود ساختاری نیروی انسانی، ارتقاء انگیزش کارکنان درتکمیل ساختار اداری و حفظ کرامت، شئونات و جایگاه آنها ضروری است.
وی به تعمیم روابط و مناسبات عادلانه در محیط اداری و ارج نهادن و توجه به حقوق کارکنان تاکید کرد واظهار داشت: در گزینش نیروهای انسانی هر دستگاه اجرایی باید به گونه ای عمل شود که کمترین حقی از فرد، مردم یا نظام ضایع نشود.
محنایی اظهار داشت: آشنایی افراد به قوانین و مقررات و کسب آموزش های لازم در تحقق اهداف گزینش نقش ارزنده ای در توسعه منابع انسانی دستگاه های اجرایی و مبارزه جدی با انواع فسادهای اداری دارد و باید به این مهم توجه ویژه شود.
معاون استاندار، تعهد و انگیزه را مهمترین عامل در امر گزینش دانست و تصریح کرد: در حوزه کاری توجه به ارزش های دینی، معنوی، الهی و اخلاقیات بهترین عامل پیشگیری از تخلفات و معضلات اداری و در جامعه دینی است.
وی تاکید کرد: گزینشگران و مسئولان باید خودشان را با انجام وظایف قانونی و درعین توجه به خواسته های مردم و افکار عمومی بیش از پیش هماهنگ کنند.
معاون توسعه مدیریت استانداری ابراز داشت: شایسته سالاری دینی، کارآمدی، تعهد، امانت داری و خود را خادم مردم دانستن ملاک های مهم گزینش است و گزینش مدیران بر این ملاک ها انجام می شود و همانطوریکه قطعا جامعه و مردم ما انتظار دارند، نباید لغزشی در کارمان باشد.
محنایی به صداقت، صبوری و بالا بودن آستانه تحمل گزینشگران تاکید کرد و ادامه داد: گزینشگران و مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی در دوران فعالیت خود با تنش ها و برخوردهای نه چندان مناسب از سوی برخی افراد مواجه می شوند که امری طبیعی بوده و شرایط شغلی آنان اینگونه ایجاب می کند.
معاون استاندار گفت: هسته های گزینش و حراست دستگاه های اجرایی دو بال برای حرکت هستند و باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند که نظام ما نظام مردم سالاری دینی و برگرفته از تعالیم الهی و دارای جایگاه ارزشمندی است و اهمیت این موضوع باید در گفتار و رفتار مسئولان و کارکنان مشاهده و نهادینه گردد.
معاون نیروی انسانی استانداری تاکید کرد: گزینش و حراستی ها به این مهم توجه دارند که مردم از تبعیض، بی عدالتی و سوء استفاده ازجایگاه و اموال عمومی و دولتی بیزارند و چنین اموری به نارضایتی عمومی و فاصله بین مردم و مسئولین می انجامد و نهایتا آسیب آنها به نظام بر می گردد.
محنایی گفت: برگزاری منظم همایش های مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی استان ضروری بوده و آثار و نتایج متعددی در زمینه بیان مسایل و مشکلات و تبادل تجربیات به دنبال خواهد داشت.
معاون توسعه مدیریت استانداری، خواستار برگزاری دوره های آموزشی مستمر برای مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی به منظور ارتقا و بروز رسانی آگاهی عمومی آنان شد.
محنایی تاکید کرد: مسایل و مشکلات مربوط به گزینش نیروهای انسانی در دستگاه های اجرایی استان آسیب شناسی و برای پیگیری و رفع به تهران ارسال شوند.
مشاور استاندار کهگیلویه و بویراحمد در امور روحانیت نیز در این همایش، گفت: تشکیل هسته های گزینش دستگاه های اجرایی از ابتکارات مهم امام خمینی (ره) برای بکارگیری نیروهای انسانی اصلح و کارآمد در اداره ها است.
حجت الاسلام سید فرج الله موسوی اطهر افزود: قوانین، مقررات، بخشنامه ها و دستورالعمل های نظام گزینشی در دستگاه های اجرایی کشور بر اساس آیات، روایات، آموزه های دینی و منابع عقلی و شرعی تهیه و تدوین شده است.
وی بیان کرد: ملاک های متعددی به منظور تایید صلاحیت و گزینش نیروهای انسانی در دستگاه های اجرایی وجود دارد که با روش هایی شامل مصاحبه، تحقیقات از اقوام و نزدیکان و استعلام گرفتن از نهادهای امنیتی و قضایی انجام می شود.
موسوی اطهر اظهار کرد: مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی رسالت حساس و سنگینی بر عهده دارند و باید در زمینه گزینش نیروهای انسانی در اداره ها دقت لازم را داشته و از هرگونه افراط و تفریط بپرهیزند.
وی عنوان کرد: از مدیران هسته های گزینش دستگاه های اجرایی استان انتظار می رود برای گزینش هر چه مطلوبتر نیروهای انسانی در اداره ها به بیانات راهگشای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مراجعه کنند.
موسوی اطهر ابراز داشت: نیروهای انسانی بکار گرفته شده در دستگاه های اجرایی نظام مقدس جمهوری اسلامی باید افرادی باتقوا، متعهد، کارآمد و توانمند باشند.
مدیر هسته گزینش استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش با اشاره به ۱۵ دی سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل گزینش کشور، گفت: یکی از اهداف مهم ایجاد هسته های گزینش در دستگاه های اجرایی گزینش نیروهای انسانی اصلح است.
دکترذبیح الله انصاری افزود: در گزینش نیروهای انسانی دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد باید شایسته سالاری بیش از پیش مدنظر باشد.
وی بر لزوم تبیین فلسفه وجودی، اهداف و ضرورت تشکیل هسته های گزینش در دستگاه های اجرایی برای مردم کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.
در این همایش مهمترین مسایل و مشکلات هسته های گزینش دستگاه های اجرایی استان شامل کمبود منابع مالی، فضا و وسایل نقلیه و وجود برخی نگرش های منفی از سوی مردم استان در مورد مدیران این هسته ها مطرح شد.
۱۳ نفر از مدیران نمونه هسته های گزینش دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد شامل ۱۲ آقا و یک خانم در این همایش تجلیل شدند.
ج/۲۳۸
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
