یاسوج – ایرنا – حجت الاسلام سید فرج الله موسوی اطهر روز دوشنبه در آیینی و با حکمی از سوی سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به عنوان مشاور استاندار این استان در امور روحانیت معرفی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری در آیین تکریم و معارفه مشاوران سابق و جدید استاندار این استان در امور روحانیت، گفت: نقش برجسته روحانیت در تهذیب اخلاق، روشنگری و گره گشایی از مشکلات مردم یک امر بدیهی بوده و بر هیچ فردی پوشیده نیست.

مجید محنایی افزود: روحانیون نقش عمده خود را در این می بینند که با گفتار، عمل و رفتارشان مردم را به سوی اخلاق نیکو سوق داده و جامعه را از هرگونه آلودگی پاک کنند.

وی بیان کرد: روحانیت در نشر، تبلیغ و تحقق مسائل فرهنگی، دینی و معنوی و پیشبرد اهداف انقلاب، نظام و قوت اجتماعی در حرکت به سوی تحولات سازنده دارای جایگاه ارزنده و پیشتاز هستند.

محنایی با اشاره به اینکه آگاهی روحانیت به مسائل مختلف در هر مقطعی به روز بوده، اظهار کرد: جوانان سرمایه اصلی جامعه هستند و هدایت، راهنمایی و بسیج‏ کردن آنها در هر برهه ای بر عهده روحانیت است.

وی عنوان کرد: از وظایف مسوولان اجرایی آن است که راه حضور نیروهای کیفی را برای خدمت رسانی مطلوبتر و بیشتر به مردم باز کنند و تمام تغییرات مدیریتی که انجام می شود بر همین اساس است.

موسوی اطهر با ۵۲ سال سن و ۲۶ سال سابقه خدمت از رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس بوده و پیش از این مسوولیت هایی شامل رییس سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد و قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان را بر عهده داشت.

پیش از موسوی اطهر حجت الاسلام آیت الله عبدپور مشاور استاندار کهگیلویه و بویراحمد در امور روحانیت بوده است.

۷۵۳۵/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا