- خبرگزاری ها
- پنجشنبه 16 ژانویه 2014 - 09:01
مشارکت دستگاههای اجرایی کهگیلویه وبویراحمد در بارشهای اخیرستودنی است
گچساران – ایرنا – مدیرکل ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشارکت دستگاه هایی اجرایی عضو ستاد بحران در بارش های دو هفته گذشته ستودنی است.
خدادوست موسوی شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بی سابقه بودن بارش های امسال در ۳۰ ساله گذشته به ویژه در مناطق کوهستانی افزود: تلاش شبانه روزی اعضای ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد برای امدادرسانی در کمترین زمان ممکن قابل تقدیر است.
بازگشایی دوهزار کیلومتر از راه های روستایی در بارش های اخیر در سه روز گذشته با عزم همه جانبه امدادگران و تلاش آنها امکان پذیر شده است.
مدیرکل ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد امداد رسانی۴۳۰ نفر در راه های اصلی و فرعی، نجات ۲۹ مصدوم در محاصره یخبندان و کمک به نجات۲۵۰ خودرو در جاده های برفگیر استان کهگیلویه و بویراحمد حاصل تلاش بی وقفه امدادگران است.
موسوی بابیان اینکه تلاش برای بازگشایی راه های روستایی مسدود شده از برف ادامه دارد افزود: در حال حاضر ۹۰ در صد از روستاها بازگشایی شده است.
۸۱۴۳/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
