- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- شنبه 1 فوریه 2014 - 03:02
مراسم نمادین ورود حضرت امام خمینی(ره) به کشور در یاسوج برگزار شد
در اولین روز از دهه مبارک فجر وهمزمان با سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذارنظام مقدس جمهوری اسلامی به کشور، مراسم نمادین ورود تاریخی امام(ره) درفرودگاه یاسوج برگزار شد.
|
در اولین روز از دهه مبارک فجر وهمزمان با سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذارنظام مقدس جمهوری اسلامی به کشور، مراسم نمادین ورود تاریخی امام(ره) درفرودگاه یاسوج برگزار شد.
طی آیینی که دکتر سید موسی خادمی استاندار و اعضای مدیران استانی و جمعی از مردم استان حضور داشتند یاد و خاطره ۱۲ بهمن یومالله ورود تاریخی حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی گرامی داشته شد.
این مراسم نمادین در شهر یاسوج با حضور استاندار و جمعی از مسئولان در ساعت ۹:۳۳ دقیقه صبح در محل فرودگاه این شهر با سخنرانی دکتر سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
استانداربا بیان اینکه، روز ۱۲ بهمن آغاز تاریخ سرنوشت ساز ایران اسلامی است و در همه تاریخ معاصر ایران روزی بزرگتر از آن وجود ندارد، گفت: در این روز مردم با لبیک به فرمان امام و رهبری عظیم شان حماسه ای جاودان و ماندگار آفریدند.
خادمی با اشاره به اینکه، حضرت امام خمینی(ره) به رغم تهدیدهای خارجی و داخلی وارد خاک ایران شد و مورد استقبال بی نظیر ملت ایران قرار گرفت، گفت: نهضت شکل گیری انقلاب اسلامی از سال ۴۲ شروع و در سال ۵۷ به نتیجه رسید.
استاندار تصریح کرد: باید به درگاه الهی شاکر بود چرا که حضرت امام (ره)، ایران و اسلام را زنده کرد و اصل ولایت فقیه را از یک اصل اندیشه ای به عمل تبدیل نمود.
خادمی، الهی بودن شخصیت امام (ره) را از بزرگترین ویژگی ایشان برشمرد و گفت: امام خمینی(ره) پیوند بین سیاست و دین را برقرار کرد و ایدهها را تبدیل به عمل ساخت واهداف والا و آرمانهای بلند آن پیر سفر کرده با تدابیر داهیانه خلف صالح آن قائد بزرگ مقام معظم رهبری تجلی و تحقق یافت.
استاندار تصریح کرد: حضرت امام(ره) توانست حکومت اسلامی را به خوبی تبیین کند و جمهوری اسلامی را از متن کتابها به عرصه علم و عمل بیاورد.
وی با بیان اینکه، حضرت امام خمینی(ره) مبتکر، کارآفرین، فقیه و مردمدار بود، گفت: امام (ره) بر وحدت و اشتراکات در جامعه اسلامی و کشور تأکید فراوان داشتند.
خادمی افزود: امروز شاهد سربلندی وعظمت انقلاب اسلامی بین همه کشورها هستیم که این قدرت و سربلندی را مدیون رهبری حضرت امام(ره) و تدابیرخردمندانه مقام معظم رهبری، خون شهدا و دلاورهای فرزندان ایران اسلامی هستیم.
ج/۲۳۸
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
