مراسم شب شعر و خاطره به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در بوستان شهدای گمنام برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، امشب مراسم «شب شعر و خاطره» به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در محل بوستان شهدای گمنام برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مردم و مسئولان از جمله فرماندار و فرمانده سپاه ناحیه گچساران برگزار شد، حماسه آزادسازی خرمشهر توسط شاعران و فرماندهان هشت سال دفاع مقدس از جمله کورش امدادی روایت شد.

سید نظام علی‌پور ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران در این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: این مراسم به همت و تلاش ادارات و نهادهایی از جمله ارشاد اسلامی، اداره تبلیغات اسلامی، شهرداری و شورای اسلامی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران در راستای گرامی‌داشت سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شده است.

وی، آزادسازی خرمشهر را رویدادی بزرگ و دارای پیام دانست و گفت: آزادسازی خرمشهر در دوران انقلاب اسلامی نشان داد که دیگر دوره واگذاری خاک ایران به دشمنان و متخاصمان گذشته و مردم ایران اسلامی با درک آرمان‌های بلند امام راحل و خط مشی جمهوری اسلامی اجاره واگذاری یک وجب از خاک وطن را نخواهند داد.

علی‌پور، آزادی خرمشهر توسط جوانان انقلابی را پیروزی ایمان بر آهن دانست و بیان کرد: تنها دلیل اصلی پیروزی رزمندگان اسلام در برابر ارتش عراق نیروی ایمان و اعتقاد بود.

انتهای پیام/۸۲۰۱۴/ذ۲۰

منبع : فارس نیوز