- سایت های خبری
- پنجشنبه 12 ژوئن 2014 - 09:06
مدیر اداره ورزش و جوانان بهمئی معرفی شد
از نکات جالب توجه در این انتصاب ، هماهنگی نکردن مدیر کل اداره ورزش و جوانان با مسولان و مدیران شهرستانی برای حضور در برنامه بود
عصردنا – روح اله پناهی: مدیر جدید اداره ورزش وجوانان شهرستان بهمئی در کهگیلویه و بویراحمد در سکوت کامل رسانه ای و حضور نیافتن مسوولان محلی این شهرستان معرفی شد.
به گزارش عصردنا از بهمئی طی حمکی از سوی مدیر کل ورزش و جوانان استان بهمن خوبی به عنوان مدیر جدید اداره ورزش وجوانان بهمئی منصوب شد.
از نکات جالب توجه در این انتصاب ، هماهنگی نکردن مدیر کل اداره ورزش و جوانان با مسولان و مدیران شهرستانی برای حضور در برنامه بود.
پیش از این ، حجت الاسلام و المسلمین بزرگواری نماینده چهارشهرستان کهگیلویه و بویراحمد از انتصاب مدیر اداره ورزش و جوانان شهرستان کهگیلویه بشدت اظهار گله مندی کرده بود.
باید منتظر ماند و دید که آیا مدیرجدید اداره ورزش و جوانان شهرستان بهمئی با هماهنگی این نماینده مجلس منصوب شده است یا خیر؟
عصردنا ضمن تبریک به آقای” بهمن خوبی ” برای وی آرزوی موفقیت دارد.
منبع : عصردنا
