مدیرکل اموراجتماعی وفرهنگی استانداری کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: درجذب نیروی استخدامی در سیستم دولتی و هرگونه اشتغال افراد متاهل در اولویت قرار بگیرد.


مدیرکل اموراجتماعی وفرهنگی استانداری کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: درجذب نیروی استخدامی در سیستم دولتی و هرگونه اشتغال افراد متاهل در اولویت قرار بگیرد.

حجت الاسلام میرمحمدی در نشست ستاد ساماندهی جوانان استان به نقش و اهمیت ازدواج در دین اسلام اشاره کرد واظهار داشت: همه مسئولین بخصوص بخش فرهنگی در فراهم کردن شرایط برای ازدواج آسان و زود هنگام جوانان  تلاش کنند.

وی افزود: ائمه اطهار(ع) الگوهای ارزشمندی بخصوص در تشکیل خانواده برای جوانان ما هستند و لازم است در این رابطه رسانه های مختلف از جمله صدا و سیما فرهنگ سازی کنند.

میرمحمدی ادامه داد: امروز آنچه برای جوانان مهم است، اشتغال و ازدواج آنها می باشد و دولت هم در این راستا تمام همت و تلاش خود را بکار بسته وبستر لازم را فراهم کرده است.

به گفته وی، با فراهم کردن زمینه در خصوص آموزش های لازم، پرداخت تسهیلات، توسعه تعاونی ها، حمایت از کارآفرینان بخش خصوصی می توان فرصت بیشتری برای اشتغال جوانان ایجاد کرد و مسئولین مربوطه در این رابطه همت لازم را بکار گیرند.

میرمحمدی تاکید کرد: همه وظیفه داریم تلاش کنیم تا در نگرش جوانان به سبک زندگی تغییر وتحول  حاصل گردد و این تغییر به سمت اسلامی و اخلاقی شدن سوق داده شود.  

 وی به مشارکت خیرین در جهت ازدواج آسان و اشتغال جوانان تاکید کرد و گفت: افراد خیر در این خصوص در استان فرآوانند اما برای مشارکت آنها در امور جوانان فرهنگ سازی نشده است.

میرمحمدی به بهره گیری از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد در ساماندهی امور جوانان تاکید کرد وگفت: در کنار برنامه های دولت، همکاری بخش خصوصی، تشکل های غیر دولتی و سازمان های مردم نهاد نقش بسزایی در حوزه جوانان می توانند ایفا نمایند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری، توجه بیش از پیش بانک های عامل استان در پرداخت تسهیلات برای اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان را بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: در این رابطه بانک ها امور جوانان را اولویت قرار دهند.

ج/۲۳۸
منبع : سایت