مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن ابراز رضایت از زیرساخت‌ های هنری مجتمع فرهنگی هنری بهمئی، گفت: با توجه به شاخص‌ های مدنظر، مجتمع فرهنگی هنری بهمئی در سطح غرب و جنوب غرب کشور بی‌ نظیر است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی استان، شامگاه پنج‌ شنبه مدیرکل فرهنگ و اسلامی به همراه رئیس اداره فرهنگ و اسلامی بهمئی و رئیس اداره راه و شهرسازی این شهر از مجتمع فرهنگی این شهرستان بازدید و از نزدیک روند ساخت این پروژه فرهنگی را پیگیری کرد.

امین کمالوندی در خصوص روند اجرایی این مجتمع بزرگ فرهنگی، اظهار داشت: با توجه به اینکه این پروژه فرهنگی پیشرفت فیزیکی قابل قبولی دارد، در صورت جذب کامل اعتبار تخصیص یافته در دهه فجر سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن ابراز رضایت از زیرساخت‌های هنری مجتمع فرهنگی هنری بهمئی، گفت: با توجه به شاخص‌های مدنظر، مجتمع فرهنگی هنری بهمئی در سطح غرب و جنوب غرب کشور بی‌نظیر است.

وی گفت: در صورت راه‌اندازی این مجتمع، شهرستان بهمئی در خصوص اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری مشکل فضا نخواهد داشت./و

منبع : سایت اسلامی کهگیلویه و بویراحمد