رئیس اداره آموزش و پرورش چرام بر لزوم ساماندهی پروژه مهر بر اساس شیوه‌نامه ساماندهی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، ظهر امروز اعضای ستاد پروژه مهر اداره آموزش و پرورش چرام در محل آموزش و پرورش این شهرستان تشکیل جلسه داد.

محمدقلی جمالی در حاشیه این نشست اجرایی کردن طرح پروژه مهر تاکید کرد و اظهار کرد: باید ساماندهی بر اساس شیوه‌نامه ساماندهی صورت گیرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش چرام، اضافه کرد: کمیته‌های این طرح هر کدام با دقت کار خود را انجام دهند تا در اول مهرماه بازگشایی پر شور و با نشاط و به موقع داشته باشیم و مراسم آغاز مهر آغاز رسمی کلاس‌های درس باشد.

وی همچنین به تشریح این جلسه پرداخت و گفت: این جلسه با توجه به دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش جهت توجیه شرح و وظایف کمیته‌های مختلف تشکیل شده است.

این مسئول، ادامه داد: همانطور که در سال‌های قبل این پروژه به نحوه مطلوب کار خود را انجام داده امسال هم تمام اهداف آموزش و پرورش را در این کمیته‌ها اجرا خواهد کرد.

جمالی با اشاره به این مطلب که کمیته طرح مهر متشکل از پنج کمیته است، ساماندهی،توجیه و تبلیغ، تعمیر و تجهیز، نظارت و ارزیابی و حراست را از جمله این کمیته دانست.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/ق۲۰

منبع : فارس نیوز