فرماندار شهرستان لنده با اشاره به تغییر سبک‌های زندگی گفت: توجه به سبک زندگی ایرانی و اسلامی در کنار هم لازم و ضروری بوده و در این راستا باید از فرهنگ مهدویت کمک گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، محمد مرادی پیش از ظهر امروز در جلسه مهدویت و سبک زندگی، با بیان اینکه مردم از سبک زندگی اصیل خود غافل شده‌اند گفت: آنچه امروزه باید مد نظر قرار گیرد و مسئولان و مردم در جهت احیاء آن باید تلاش کنند بازگشت و احیاء سبک زندگی اصیل اسلامی و ایرانی در سطح جامعه است.

وی افزود: غفلت از سبک زندگی اسلامی، ما را به سمتی خواهد برد که جز ضرر و زیان برای ما چیزی به همراه ندارد.

فرماندار لنده با اشاره به پیشینه دینی و مذهبی مردم تصریح کرد: خانواده‌ها باید فارغ از همه جنبه‌های زندگی، سبک زندگی اسلامی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند و در جهت پیشرفت و انتقال آن به نسل آینده بکوشند.

مرادی افزود: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که فرهنگ آن برگرفته از فرهنگ اصیل اسلامی است و همه مراتب و ابعاد آن بر اساس اصول و ضوابط دینی بنا نهاده شده و از طرف دیگر پیشینه ملی و فرهنگی ایرانی بسیار قوی‌ای نیز داریم که این دو در کنار هم زیبایی خاصی را به جامعه می‌دهند.

وی در ادامه به ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی در جامعه اشاره کرد و گفت: تربیت نسل جدید و آینده‌ساز ایران اسلامی نیازمند توجه به زمینه‌ها و بستر فرهنگ در جامعه است.

رئیس شورای اداری شهرستان لنده خاطرنشان ساخت: نسل جوان جامعه باید اعتقاد به مهدویت و فرهنگ دینی را سرلوحه زندگی خود قرار دهد و خانواده فرزندان خود را منتظران واقعی ظهور تربیت کنند.

مرادی به هجمه‌های دشمنان علیه نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: همواره هوشمندی و درایت مبلغان و فعالی دینی و مذهبی در جامعه توانسته است بسیاری از شبهه‌افکنی‌های دشمنان را در خصوص فرهنگ مهدویت پاسخ داده و آنان را در رسیدن به خواسته‌های نامشروعشان ناکام بگذارد.

وی خاطرنشان ساخت: زندگی فردی و اجتماعی ما جدای از هم نیست و باید در اجتماع و فضای جامعه نیز فرهنگ دینی و مذهبی ما نیز حضوری پررنگ داشته باشد.

فرماندار لنده توجه به برگزاری مراسمات دینی و مذهبی را یادآور شد و گفت: همه برنامه‌های ما باید با محوریت مهدویت برنامه‌ریزی شود و زمینه حضور خودجوش مردم در این مراسمات و برنامه‌ها نیز فراهم شود.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۳۰

منبع : فارس نیوز