معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم بسترسازی مفاهیم قرآنی در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، فتاح محمدی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه قرآن گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان که ماه نزول قرآن است در سطح هشت نمایشگاه قرآنی پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: افتتاحیه‌ها به صورت هماهنگ و در سطح استان به مرکزیت یاسوج انجام شده که برنامه‌های مختلفی در حوزه معارف قرآنی مثل برگزاری محافل انس با قرآن از امشب در مرکز استان و شهرستان‌ها آغاز و تا آخر ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

معاون سیاسی استاندار  عنوان کرد: محافل انس با قرآن از امشب با حضور قاریان بین‌المللی، کشوری و استانی و با استقبال پرشور مردم برگزار می‌شود.

این مسئول تصریح کرد: حکومت ما حکومت دینی بوده که این حکومت دستورالعمل مبانی آن مبتنی بر مبانی اعتقادی و کتاب قرآن است.

محمدی گفت: اولین هدفی که حکومت دینی دارد و در استان در دست کار است شناخت معارف قرآنی بوده و باید زمینه و بستر را برای شناخت و معرفت معارف قرآنی ایجاد کنیم چراکه معیار و ملاک مردم بر مبنای همین اصول بوده است.

این مسئول تصریح کرد: همه موظف هستیم که زمینه و بستر را برای آشنایی با مفاهیم قرآنی فراهم کنیم که با افتتاح این نمایشگاه در مرکز استان فعالیت‌های فرهنگی، بسته‌های فرهنگی که مبتنی بر مفاهیم قرآنی است، طراحی شده است.

محمدی برگزاری محافل قرآنی را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: برگزاری مسابقه از مبانی و محافل قرآنی و پخش آن از صدا و سیما می‌تواند تاثیرگذار باشد و به نفرات برتر جوایزی اهدا شود.

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: هرچه خود را با معارف قرآنی وفق دهیم در زندگی موفق‌تر خواهیم بود.

وی اشاره‌ای به استقبال و حضور کهگیلویه و بویراحمدی‌ها به نمایشگاه‌های قرآنی کرد و گفت: به جهت اینکه مردم استان شیعه هستند و زندگی و رفتار آن‌ها با معارف قرآنی عجین شده امیدواریم استقبال خوبی داشته باشند و از جوانان و نوجوانان برای بازدید از نمایشگاه قرآنی دعوت می‌کنیم.

محمدی عنوان کرد: معارف قرآنی مبنای زندگی اجتماعی و فردی در آن لحاظ شده و شناخت این معارف می‌تواند جامعه‌ اسلامی اخلاقی مناسبی را برای افراد جامعه رقم بزند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/م۳۰

منبع : فارس نیوز