امام جمعه باشت گفت: حمل سلاح هر چند مجاز هم که باشد کاری غیرفرهنگی است و مسئولان در دستگاه قضا و نیروی انتظامی لازم است در این خصوص اقداماتی انجام دهند.

حجت‌الاسلام عبدالرحیم عبودی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در باشت اظهار کرد: تیراندازی در مراسم و مجالس که در جامعه امروز به یک فرهنگ تبدیل شده اشتباه بوده و لازم است هر چه سریع‌تر برای جلوگیری از این فرهنگ نامناسب اقدام شود.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون شاهد بسیاری از مشکلات و اتفاقات ناخوشایند در جامعه هستیم که از حمل اسلحه هر چند مجاز نشات می‌گیرد، افزود: بسیاری از افراد داشتن اسلحه را امنیت برای خود بر می‌شمارند در حالی که در واقع بزرگترین تهدید برای خود فرد و سایر افراد است.

امام جمعه باشت ادامه داد: از دستگاه‌های قضایی و نیروی انتظامی خواستاریم با افرادی که با زیر پا گذاشتن قانون و تکرار تیراندازی در مراسم و مجالس اقدام خطرناک می‌کنند برخورد جدی داشته باشند.

خطیب جمعه باشت با تاکید بر اینکه ما شاهد افزایش حمل و نگه‌داری اسلحه در سطح و شهرستان باشت اگر چه مجاز هستیم، عنوان کرد: در دسترس بودن انواع سلاح‌ها برای مردم تهدید بزرگی بوده چراکه در مواقع بروز خشم امکان استفاده افراد از اسلحه به حداکثر می‌رسد و ممکن است اتفاقات ناخوشایند و گاهاً غیرقابل جبران به وجود آورد.

عبودی تیراندازی در مجالس عروسی و برخی موارد عزا را یک رسم کاملاً اشتباه دانست و عنوان کرد: برخی از افراد به بهانه اینکه این موضوع یکی از رسوم سنتی است آن را با خود در سطح شهر حمل کرده که لازم است با آنان با جدیت برخورد و اسلحه حتی در صورت مجاز بودن جمع‌آوری شود.

وی ادامه داد: استفاده از سلاح‌های مختلف و تیراندازی در مراسم‌‌ها  علاوه بر ایجاد آلودگی صوتی برای ساکنان محل و اطرافیان، امکان وقوع اتفاقات ناگواری را به همراه خواهد داشت.

امام جمعه باشت تصریح کرد: در راستای برچیده شدن این فرهنگ ناصحیح در جامعه نه تنها دستگاه قضا و نیروی انتظامی بلکه عموم مردم نیز باید همکاری کرده و زمینه را برای از بین بردن این‌گونه فرهنگ فراهم کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بسیار اتفاق افتاده است که خبر‌های ناگواری از تیراندازی و یا استفاده نابخردانه از سلاح که موجب عزادار کردن و یا ایجاد مشکلات جدی در سلامت افراد شده، بشنویم.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/م۴۰

منبع : فارس نیوز