عضو انجمن عکاسان دنا با اشاره به لزوم انتشار آثار هنری عکاسان کهگیلویه و بویراحمد خواستار حمایت بیش از پیش مسئولان در این زمینه شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی استان داوود ایزدپناه در حاشیه برگزاری دومین اردوی آموزشی انجمن عکاسان دنا در سی سخت اظهار داشت: برگزاری اردوهای آموزشی در پیشرفت عکاسان و پیشبرد اهداف هنری و عکاسی در استان مفید بوده و امیدواریم تداوم داشته باشد.

نفر سوم جشنواره زائر با اشاره به جنبه های آموزشی این اردوها برای عکاسان افزود: اردوهای گروهی در آموزش اعضای جدید و تعامل بین نوآموزان و پیشکسوتان هنری بسیار مفید است.

این عکاس برتر استانی با بیان اینکه عکس نقش به سزایی در معرفی فرهنگ و مناظر دیدنی استان دارد گفت: انتشار عکس های هنرمندان عکاسی مستلزم حمایت سازمان های مرتبط هنری بوده که باتوجه به پیشرفت روزافزون هنر عکاسی و علاقه مندان این نیاز بیش از پیش احساس می شود.

ایزدپناه کمبود اعتبارات را عمده مشکل هنر عکاسی در استان عنوان کرد و ابراز داشت: گران قیمت بودن وسایل و تجهیزات عکاسی و هزینه بردار بودن سفرهای عکاسی از مشکلات اصلی عکاسان در استان است که نیازمند حمایت بیش از پیش مسئولان است.

نفر اول جشنواره فجر شهرستان بویراحمد با اشاره به ثبت و فعالیت انجمن عکاسان دنا اظهار داشت: این انجمن قدمی مثبت و خوب در جهت ارتقا و احیای هنر عکاسی در برداشته است.

ایزدپناه با اشاره به تاثیرگذاری بالای عکاسی در جامعه گفت: برگزاری دوره ها و اردوهای آموزشی عکاسی نگاه ویژه مسئولان فرهنگی و هنری استان را در این زمینه می طلبد.

منبع : سایت اسلامی کهگیلویه و بویراحمد