فرمانده حوزه بسیج خواهران بهمئی با تاکید بر الگو گرفتن بانوان از رفتارهای فردی و اجتماعی حضرت زهرا (س) گفت: رفتارهای آن حضرت باید چون تابلویی پیوسته در برابر دیدگان ما باشد و همواره آن را سرمشق و اسوه خود قرار دهیم.

فرمانده حوزه بسیج خواهران بهمئی عنوان کرد

لزوم الگوگیری بانوان از رفتارهای فردی و اجتماعی حضرت زهرا (س)

فرمانده حوزه بسیج خواهران بهمئی با تاکید بر الگو گرفتن بانوان از رفتارهای فردی و اجتماعی حضرت زهرا (س) گفت: رفتارهای آن حضرت باید چون تابلویی پیوسته در برابر دیدگان ما باشد و همواره آن را سرمشق و اسوه خود قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از بهمئی، مریم بابایی صبح امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) بهترین و کامل‌ترین الگو برای زنان جهان است.

فرمانده حوزه بسیج خواهران بهمئی گفت: حضرت فاطمه (س) آیین خانه‌داری و همسرداری را به خوبی مراعات می‌کرد و در زندگی به معنایی واقعی شریک همسرش بود.

وی به الگو بودن حضرت زهرا (س) در تمام عرصه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از وِیژه‌‌گی‌های بارز حضرت زهرا (س) داشتن حجاب و عفتی بود که باید برای همه ما الگو باشد و معتقد بودند بهترین ارزش برای زنان این است که خود را در برابر نامحرمان حفظ کنند.

فرمانده حوزه بسیج خواهران بهمئی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه (س) در برابر مسائل سیاسی و اجتماعی جامعه اسلامی بی‌تفاوت نبودند و پیوسته در صحنه‌های اجتماعی و دفاع از دین، امام و رهبر خود حاضر بود.

وی تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) در اثبات حق و مقابله با انحرافات از هیچ کوششی دست برنداشت و این امر را تکلیف خود می‌دانست و در شرایط سخت از ولایت حمایت و دفاع می‌کرد.

بابایی ادامه داد: امید است این خصلت‌ها و رفتارهای حضرت فاطمه (س) چون تابلویی پیوسته در برابر دیدگان ما باشد و همواره آن حضرت را سرمشق و اسوه خود معرفی و سیره عملی و رفتاری آن حضرت را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.

فرمانده حوزه بسیج خواهران بهمئی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت هفته زن پرداخت و افزود: جشن بزرگ میلاد کوثر در سالن تربیت‌بدنی لیکک، برگزاری ایستگاه صلواتی، دیدار با خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و ائمه‌جمعه و جماعت، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و تهیه روزنامه دیواری توسط حلقه‌های صالحین را از مهم‌ترین برنامه‌های هفته زن در بهمئی دانست.

بابایی ویزیت رایگان بسیجیان، حضور باشکوه و منسجم خواهران بسیجی در نماز جمعه، غبارروبی گلزار شهدا و همایش بزرگ پیاده‌روی خواهران بسیجی را از دیگر برنامه‌های گرامی‌داشت هفته زن عنوان کرد.

انتهای متن/

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح