رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لنده گفت: در پی سفر مدیرکل ورزش و جوانان قول‌های مساعدی جهت احیا و تجهیز اماکن ورزشی این شهرستان داده شد.

عین‌الله دهقان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در لنده با اشاره به سفر مدیرکل ورزش و جوانان به شهرستان لنده و بازدید از مکان‌های ورزشی گفت: مدیرکل ورزش و جوانان در بدو ورود نشست مشترکی با هیئت‌های ورزشی و مسئولان اداری شهرستان داشت که در این نشست مشکلات و معضلات هیئت‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی افزود: اکثر گلایه‌های هیئت‌های ورزشی نبود امکانات و فضای ورزشی مناسب بود که مدیرکل ورزش و جوانان قول مساعد جهت ساماندهی مالی و امکانات ورزشی در شهرستان را داد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لنده گفت: در این نشست دو ساعته مدیرکل ورزش و جوانان بعد از شنیدن مسائل و مشکلات ورزش شهرستان مساعدت‌هایی از قبیل پرداخت ۱۰ میلیون ریال به هیئت فوتبال، ۱۰ میلیون ریال به امور بانوان، و به هیئت‌های کونگ‌فو، کشتی، والیبال، شطرنج، تکواندو و ورزش‌های همگانی هرکدام مبلغی بالغ بر ۵ میلیون ریال تخصیص داده شد.

دهقان تصریح کرد: مدیر کل ورزش و جوانان استان تأکید فراوانی بر رسانه‌ای شدن برنامه‌ها و فعالیت‌ها و عملکرد ادارات ورزش و جوانان داشت که در این خصوص جهت احیای روابط عمومی اداره ورزش و جوانان یک دستگاه کامپیوتر با تجهیزات کامل و دو دستگاه دوربین عکاسی و فیلم‌برداری به همراه یک خط اینترنت پرسرعت تخصیص داد و قول‌های مساعدی جهت حمایت از برنامه‌های فرهنگی ورزشی این اداره دادند.

وی افزود: یکی دیگر از مباحثی که در این نشست مورد تأکید قرار گرفت توسعه فضاهای ورزشی در سطح شهرستان و شهر لنده بود که در این خصوص مدیرکل ورزش و جوانان قول‌هایی داد که اگر زمینی از طریق شهرداری و شورای اسلامی و یا مردمی به اداره ورزش و جوانان اختصاص داده شود در اسرع وقت نسبت به ساخت و تجهیز آن اقدام خواهد شد.

دبیر شورای ورزش شهرستان لنده در ادامه با بیان این‌که یکی از برکات این جلسه قول واگذاری زمین در بخش موگرمون توسط فرماندار شهرستان و بخشدار موگرمون جهت احداث مجموعه ورزشی بود تصریح کرد: این زمین باید در اسرع وقت مراحل اداری و قانونی واگذاری آن صورت گیرد تا نسبت به مراحل ساخت و ساز آن اقدام شود.

دهقان با اشاره به بازدید مدیرکل ورزش و جوانان از اماکن ورزشی لنده گفت: در حاشیه بازدید از اماکن ورزشی قول‌های مساعدی جهت تجهیز هیئت‌های رزمی (کونگ‌فو، تکواندو، کاراته) و همچنین هیئت کشتی و ژیمناستیک شهرستان داده‌ شد.

وی به نیروی انسانی اداره ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: در خصوص وضعیت نیروی انسانی و تکمیل چارت سازمانی اداره در آینده نزدیک، صحبت‌هایی شده که امیدواریم هر چه سریعتر اقدام قابل توجهی صورت پذیرد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لنده گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که مورد تأکید مدیرکل ورزش و جوانان قرار گرفت نبود خودرو و وسیله نقلیه جهت ایاب و ذهاب و اعزام هیئت‌ها و ورزشکاران به مسابقات مختلفت استانی و کشوری بود که در این خصوص با عنایت ویژه مدیرکل یک دستگاه مینی‌بوس خریداری و در اختیار اداره ورزش و جوانان شهرستان لنده قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۴۰

منبع : فارس نیوز