استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به محورهای حرکت جنبش دانشجویی در طول تاریخ گفت: قله و محور جنبش دانشجویی در طول تاریخ کشورمان استکبار و استعمارستیزی بود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یاسوج، سید موسی خادمی، استاندار روز گذشته در مراسم نشست تشکل‌های دانشجویی با استاندار رسالت اصلی دانشگاه‌ها را مسائل غیر سیاسی دانست و گفت: انتقال و تولید دانش مهمترین رسالت دانشجو و دانشگاه است و آنچه به عنوان فعالیت سیاسی از آن سخن می‌گوییم، وظیفه اصلی دانشگاه نیست.

وی به تاثیر دانشگاه و جنبش دانشجویی بر فضای سیاسی اشاره کرد و گفت: بخشی از آنچه در حوزه سیاسیت رخ داده ریشه در فعالیت‌های سیاسی دانشگاهیان و جنبش دانشجویی داشت که جامعه به تاسی از آن‌ها وارد این فضا شده‌است.

خادمی به مهمترین محور‌های فعالیت جنبش دانشجویی اشاره کرد و گفت: عدالت خواهی خواسته همیشگی جنبش دانشجویی است و آزادی طلبی محور مهمی در تاریخ فعالیت‌های این جنبش.

وی به ۱۶ آذر سال ۳۲ اشاره کرد و گفت: استکبار و استعمارستیزی مهمترین قله و محور جنبش دانشجویی در طول تاریخ ایران بود و ۱۶ آذر و ۱۳ آبان نیز همین پیام را داشت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد آرمان خواهی و آرمان گرایی را یکی دیگر از شاخصه‌های جنبش دانشجویی در طول تاریخ دانست و گفت: این روحیه دانشجویی بعضا باعث شد تا چاله‌های مسیر و برخی از واقعیت‌ها را نبینند.

وی افزود: یکی از خصوصیات بارز این جنبش این است که به دنبال قدرت نیست و معطوف به منافع ملی است.

خادمی توسعه فرهنگی را مهم‌ترین نیاز دانست و گفت: توسعه با سنگ و آهن و خاک و آجر شکل نمی‌گیرد؛ بلکه مغز توسعه،‌ توسعه فرهنگی است و عدم تحمل همدیگر ناشی از عدم توسعه فرهنگی است.

وی مهمترین درد استان را درد اقتصادی و فرهنگی دانست و گفت: باید این دو مقوله در اولویت فعالیت های استان قرار گیرند.

 


منبع : خبرگزاری دانشجو