یاسوج – ایرنا – فرماندار دنا گفت: فعالیت های کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد قابل تقدیر است.

به گزاررش خبرنگار ایرنا، سید نظام الدین حسینی رضایی روز سه شنبه در نشست با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: فعالیت های کمیته امداد در توجه به امر اشتغال، خدمات فرهنگی و توانمندسازی خانواده های مددجو مطلوب بوده است.

وی بیان کرد: کمیته امداد نهادی برخاسته از متن انقلاب و مزین به نام امام راحل است که با هدف خدمت به قشرهای نیازمند جامعه بنا نهاده شده است.

حسینی رضایی اظهار کرد: همکاری همه جانبه با کمیته امداد برای رفع مشکلات مردم در مناطق محروم وظیفه همگانی است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: کمیته امداد برای انجام مطلوب خدمات خود نیازمند همکاری دستگاه های اجرایی است.

سید غلامرضا متقی جلب اعتماد مردمی، پاسخگویی و رعایت عدالت و انصاف در خدمات دهی به مردم را از اولویت های کاری کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد.

۷۵۲۹/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا