مسئول ستاد دهه فجر گچساران گفت: سخنران تجمع پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن گچساران، فرمانده تیپ ویژه صابرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

یدالله مرادی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اظهار کرد: ۲۲ بهمن مهم‌ترین روز تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که با رهبری‌های پیامبرگونه و شجاعانه امام راحل و بصیرت انقلابی ملت مسلمان ایران خلق شد.

مرادی با اشاره به برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در گچساران خاطرنشان کرد: مردم همیشه در صحنه و انقلابی گچساران امسال نیز همانند سال‌های گذشته، همگام و متحد و با حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بیعت مجدد خود را با انقلاب و آرمان‌های الهی امام راحل اعلام می‌کنند.

وی مردم گچساران را خالقان همیشگی حماسه‌های سیاسی دانست و گفت: مردم شهیدپرور و متدین گچسارانی با حضور در تمامی صحنه‌های سیاسی و انقلابی از جمله راهپیمایی‌ها و انتخابات‌های مختلف در تمامی برهه‌های انقلاب خالقان همیشگی حماسه‌های سیاسی بوده‌اند.

مرادی با اشاره به تغییر مسیر راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن در گچساران بیان کرد: راهپیمایی‌های مختلف در گچساران همیشه از مسیر چهارراه فرمانداری سابق آغاز و به میدان امام راحل ختم می‌شد که امسال این مسیر تغییر یافته است.

مسئول ستاد دهه فجر گچساران با بیان این‌که راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن گچساران برای نخستین‌بار از محل میدان امام راحل آغاز می‌شود، تأکید کرد: میدان امام راحل، خیابان بلادیان، چهارراه فرمانداری سابق، شهرداری و در انتها نیز بوستان شهدای گمنام گچساران مسیرهای آغاز تا پایان راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن در گچساران خواهد بود.

مرادی با اشاره به اهمیت سخنرانی پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن عنوان کرد: سخنران تجمع پایانی امسال گچساران سردار امان‌الله گشتاسبی، فرمانده تیپ ویژه صابرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهد بود.

انتهای پیام/۸۲۰۱۴/صا۲۰

منبع : فارس نیوز