- اخبار ، اخبار سایت ، گالری عکس
- جمعه 26 ژوئن 2015 - 03:06
غبارروبی مزار شهدا توسط مسئولین قضائی گچساران
شرکتکنندگان در این مراسم ضمن غبارروبی مزار شهدا با قرائت فاتحه به مقام شامخ آنان ادای احترام کرده و با آرمانهای شهدا و امام تجدیدمیثاق کردند
به گزارش مردم استان، در نخستین روز از هفته قوه قضائیه، مراسم غبارروبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهدا ظهر امروز با حضور فرماندار گچساران، رئیس دادگستری شهرستان، دادستان عمومی و انقلاب، قضات و کارکنان دستگاه قضایی، جمعی از خانواده معظم شهدای گچساران و اهالی رسانه برگزار شد.
شرکتکنندگان در این مراسم ضمن غبارروبی مزار شهدا با قرائت فاتحه به مقام شامخ آنان ادای احترام کرده و با آرمانهای شهدا و امام راحل تجدیدمیثاق کردند.
حبیب غلامپور دادستان گچساران و رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از زندانیان این شهرستان ضمن گرامیداشت یاد شهید بهشتی و یارانش گفت: همه ما ادامه دهنده راه شهدا و امام شهدای انقلاب هستیم.
علی دهقان رئیس دادگستری گچساران نیز در حاشیه این مراسم در گفت و گوئی اشاره کرد: به زودی در نشستی رسانه ای، دستاوردهای قوه قضائیه در گچساران را به اطلاع عموم مردم خواهیم رساند.
یکم تا هفتم تیرماه به عنوان هفته قوه قضائیه نامگذاری شده است.








