امام جمعه شهرستان لنده با اشاره به آغاز هفته احسان و نیکوکاری گفت: تنها راه علاج و درمان فقر و محرومیت از جامعه استقرار عدالت اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، حجت‌الاسلام مهدی کیانی‌اصل در خطبه‌های امروز نماز جمعه با دعوت به رعایت تقوای الهی گفت: تقوا یکی از مهمترین ویژگی‌های مؤمنان واقعی بوده که در مسیر زندگی آن را برگزیده‌اند.

وی در ادامه به ۱۴ اسفند سالروز تأسیس نهاد کمیته امداد اشاره کرد و گفت: کمیته‌امداد زمینه ریشه‌کنی فقر و محرومیت را از جامعه میسر کرده است.

امام جمعه لنده گفت: این نهاد با اولویت قرار دادن رسیدگی به محرومان و مستضعفان جامعه سعی کرده فاصله‌های طبقاتی را در جامعه کنار زده و طعم شیرین زندگی را به محرومان و مستضعفان جامعه بچشاند.

حجت‌الاسلام کیانی‌اصل تصریح کرد:علاج فقر به شکل اصولى در هر جامع‌ه‏اى، از راه استقرار عدالت اجتماعى و نظام عادلانه در محیط جامعه به دست می‌آید تا کسانی که اهل دست‏اندازى به حقوق دیگران هستند، نتوانند ثروتى را که حقّ همگان است، به سود خود مصادره کنند.

وی با بیان اینکه استقرار عدالت اجتماعی یک وظیفه دولتى و حکومتى است، افزود: مردم هم به ‏نوبه‏ خود وظیفه سنگینى بر دوش دارند و آن توجه هرچند ناچیز به هم‌نوعان خود است.

وی با بیان اینکه رفع فقر و محرومیت نیازمند برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت و بلند مدت است گفت: اجراى برنامه‌‏هاى اجتماعى فقط در بلندمدّت و میان‌‏مدّت و به ‏تدریج امکان‏پذیر بوده، اما نمی‌شود منتظر ماند تا برنامه‏‌هاى اجتماعى به ثمر برسد و شاهد محرومیت محرومان و فقر گرسنگان در جامعه بود؛ این وظیفه خود مردم و همه کسانى است که می‌توانند در این راه تلاش کنند.

خطیب نماز جمعه لنده افزود: جشن احسان و نیکوکاری یکی از راه‌های مؤثر در رفع فقر و محرومیت بوده که از ۱۴ اسفند به مدت ۳ روز در شهرها و روستاها اجرا می‌شود.

وی در ادامه به هفته منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: خداوند در قرآن در موارد زیادی هنگامی که می‌خواهد قدرت خود و نظم آفرینش را یادآوری کند به طبیعت، درخت، آب، آسمان‌ها و . . . اشاره می کند.

حجت‌الاسلام کیانی‌اصل در ادامه یادآور شد: طبیعت و هر آنچه در آن است مسجود خداوند بوده به گونه‌ای که خداوند متعال هنگامی که می‌خواهد تسبیح و سجده اجزاء عالم در مقابل خویش را متذکر شود از درخت نام می برد.

وی افزود: خداوند متعال در آیات بسیاری به نقش طبیعت در زندگی انسان اشاره دارد و در کنار آن استفاده و بهره برداری از منابع طبیعی مورد تأکید قرار می‌دهد و انسان را از اسراف در بهره‌برداری برحذر می‌دارد.

امام جمعه لنده در ادامه به سالروز امور تربیتی اشاره کرد و گفت: امور تربیتی در آموزش و پرورش زمینه پرورش استعدادهای دینی و قرآنی بسیاری را فراهم آورده و نخبگان زیادی را تحویل جامعه داده است.

حجت‌الاسلام کیانی‌اصل ضمن تقدیر از مربیان پرورشی آموزش و پرورش خاطرنشان ساخت: راه‌یابی قریب به ۱۰۰ دانش‌آموز به مسابقات قرآنی مرحله استانی مرهون تلاش و زحمات مربیان پرورشی است.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳

منبع : فارس نیوز