- اخبار ، اخبار سایت ، سایت های خبری
- شنبه 10 ژوئن 2017 - 10:06

عدم وجود تب کریمه کنگو در کهگیلویه
رئیس دامپزشکی کهگیلویه ضمن تلاش نیروهای دامپزشکی مبنی بر مبارزه و کنترل بیماری های مشترک میان انسان و دام گفت: لاشه دامهای مشکوک به انواع بیماری قبل از ورود به کشتارگاه از بین می رود.
یاسوج ۲۴: کرم الله کیانی اظهار داشت: روزانه دو تن گوشت با نظارت دامپزشکی در کشتارگاه دهدشت ذبح و به بازار انتقال داده میشود.
کیانی عنوان کرد: نظارت بازرسان شبکه دامپزشکی کهگیلویه بر بازار در آستانه فصل گرما در قالب ۲۲ تیم ثابت و سیار تشدید شده است.
رئیس دامپزشکی کهگیلویه با اشاره به تلاش نیروهای دامپزشکی در راستای مبارزه و کنترل بیماریهای مشترک میان انسان و دام گفت: لاشه دامهای مشکوک به انواع بیماری قبل از ورود به کشتارگاه از بین می رود.
کیانی با اشاره به شایعه گسترش تب کریمه کنگو در سطح شهرستان گفت: تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر وجود این بیماری در سطح شهرستان ارائه نشده است.