یاسوج – ایرنا- مسوول اجرای طرح پیوند خانه، مدرسه و مسجددر کهگیلویه وبویراحمد از اجرایی این طرح دراین استان خبرداد و گفت: تاکنون ۸۰۰ دانش آموز نخبه در این طرح شرکت کرده اند.

حجت الاسلام حجت اله مشی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با حضور طلاب حوزه علمیه علی بن موسی الرضا (ع)، سفیران ولایت و با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرا است.

وی با اشاره به استقبال پرشور دانش آموزان اظهارکرد: این طرح با هدف ایجاد فضا و بستر مناسب برای آشنایی وشناخت دانش آموزان پرتلاش، ممتاز و نخبه با اصول و فروع دین آغاز شده است.

حجت اسلام مشی تصریح کرد: با همکاری دفتر امام جمعه یاسوج جلسات هفتگی پیوند خانه، مدرسه و مسجد در مصلی امام جمعه یاسوج برگزار می شود.

وی ابراز داشت: باید این طرح از سوی مسوولان پرورشی آموزش و پرورش استان در مدارس با هدف برگزاری دوره های کوتاه مدت اخلاق و احکام توسعه یابد.

کهگیلویه وبویراحمد دارای ۱۱۵هزار دانش آموز در مقاطع مختلف است.

۷۵۳۱/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا