گچساران – ایرنا – رییس اداره اوقاف وامور خیریه گچساران گفت: طرح ساخت پل سوم مجاور حرم بی بی حکیمه خاتون (س) در این شهرستان آماده بهره برداری شده است.

فرزین بهمنی آزاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیون ریال از محل نذورات مردمی و به صورت امانی اجرا شده است.

وی اظهار کرد: پل سوم حرم بی بی حکیمه (س) ۷۰۰ متر مربع مساحت دارد و با هدف اسکان و ایجاد امکانات رفاهی مورد نیاز زایران احداث شده است.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران ازدر حال احداث بودن طرح دیوارحایل شیشه ای خواهران و برادران در این حرم خبر داد و افزود: این طرح با ۴۵۰ میلیون ریال و همکاری هنرمندان اصفهانی احداث می شود که تا پایان اسفند امسال به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه بقاع متبرکه سرمایه فرهنگی دولت جمهوری اسلامی و تکیه گاه معنوی مردم مسلمان و ولایتمدار ایران هستند بر تبدیل این بقعه متبرکه به قطب فرهنگی با مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی تاکید کرد.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران ابراز کرد: طرح ایمن سازی جاده دوگنبدان به حرم بی بی حکیمه خاتون (س) از دیگر طرح های در حال اجرا با هدف رفاه حال زایران این بقعه متبرکه است که تا آغاز تعطیلات نوروزی بهره برداری خواهد شد.

بقعه متبرکه بی بی حکیمه خاتون (س) خواهر امام رضا (ع) در ۸۰ کیلومتری شهر دوگنبدان ، سالانه زیارتگاه میلیون ها زایر است.

۸۱۴۳/۶۷۱/۶۲۷

انتهای پیام /*

منبع : خبرگزاری ایرانا