رئیس سازمان صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد گفت: صنعت کهگیلویه و بویراحمد با واگذاری امور به تشکل‌های غیردولتی جان می‌گیرد.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ، عصر امروز دومین همایش تقدیر از برترین‌های رعایت حقوق مصرف کنندگان در با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ، مدیران استانی، رؤسای تشکل‌های بخش خصوصی، تولید کنندگان، فعالان اقتصادی و اصناف برگزار شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان با همکاری کمیته فنی ارزیابی واحدهای تولیدی و بر اساس شاخص‌های اعلامی از سوی سازمان حمایت از میان ۱۱ واحد تولیدی متقاضی دریافت گواهینامه رعایت حقوق مصرف کننده، ۶ واحد را به عنوان واحد نمونه انتخاب کرد.

داریوش دیودیده با بیان اینکه رعایت حقوق مصرف کنندگان موجب افزایش اعتماد عمومی، امنیت و آرامش روانی و کمک به شکل‌گیری بازار رقابتی خواهد شد، افزود: مصرف کننده به دنبال قیمت و کیفیت است و این تفکر باید در تولید کننده نیز نهادینه شود تا تولید رقابتی و اقتصاد سالم در بازار ایجاد شود.

دیودیده با اشاره به اینکه در فرهنگ اقتصادی کشور مقوله مشتری مداری و توجه به خواست و نیاز مشتریان و مصرف کنندگان مبنای کار قرار گیرد، افزود: باید تولید کنندگان و بنگاه‌هایی که بر این اساس عمل کنند مورد تشویق قرار گیرند.

وی، یکی از راه‌های ترغیب تولید کنندگان را اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان دانست چرا که دارندگان این گواهینامه از اولویت‌ها و تسهیلاتی همچون اولویت در اعطای تسهیلات، مناقصه‌ها، جوایز صادراتی، تبلیغات رسانه‌ای، تسریع در تمدید پروانه‌های استاندارد و بهداشتی و تسهیل امور در راستای مشارکت در هیئت‌های تجاری و نمایشگاه‌های مرتبط و غیره برخوردار خواهند بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری خود را واگذاری امور به تشکل‌های خصوصی و مردم نهاد همچون انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده، اتاق اصناف، سازمان نظام مهندسی معدن، اتاق بازرگانی، خانه صنعت و معدن در جهت پیشبرد بهتر امور در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت دانست.

در پایان از ۶ واحد تولیدی سیمان یاسوج، آرد مارون، آب معدنی ته‌تی‌تاک، پریس نوشاب، یاسوران و شرکت فرآورده‌های غذایی و قند یاسوج به عنوان واحد تولیدی نمونه در عرصه حمایت از حقوق مصرف کنندگان و  همچنین از ناظرین افتخاری برتر تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز