بخشدار مرکزی گچساران گفت: اعضای شوراهای اسلامی روستا باید در انتخاب دهیاران واجد شرایط دقت و توجه کافی را داشته باشند و افراد کاردان، شجاع، تحصیلکرده و با تجربه را انتخاب کنند.

فرج‌الله اصطلاحی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در با اشاره به برگزاری نشست با دهیاران و شوراهای روستایی این شهرستان اظهار کرد: اداره امور روستاها و توجه به نیازهای مختلف رفاهی روستایی مستلزم همت، تلاش و پیگیری صادقانه متصدیان امور روستایی، دهیاران و شوراها است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی مناسب برای رشد همه جانبه روستا‌ها می‌توان با تغییر چهره روستا در راستای آبادانی هرچه بیشتر روستاها گام برداشت.

اصطلاحی تصریح کرد: بدون شک توقع مردم روستا از مدیران و مسئولان این است که روستایی باید فرهنگ روستایی داشته باشد و دهیاران و شوراهای روستای باید با اولویت‌بندی نیازمندی‌های روستایی از جمله اجرای طرح و پروژه‌ها سبب رشد و توسعه روستا در زمینه‌های مختلف باشند.

بخشدار مرکزی گچساران با اشاره به برخی از مصوبات نشست با دهیاران روستاهای این شهرستان ساماندهی طرح مدیریت پسماندها در روستاها را امری مهم و ضروری دانست و گفت: جمع‌آوری و حمل و نقل پسماندها و زباله‌ها باید به صورت بهداشتی صورت گیرد و در سطح روستا تعداد سطل‌های بزرگ در مکان‌های مشخص برای جمع‌آوری زباله‌های چند خانوار در نظر گرفته شود.

اصطلاحی ادامه داد: حضور دهیاران در روستاها الزامی بوده و دهیاران باید به صورت محترمانه با روستائیان برخورد کنند.

وی همکاری شورا و دهیاری و تشکیل شورای فرهنگی با محوریت روحانی مقیم روستا را گامی مهم و در برگیرنده ثمرات مثبت دانست.

اصطلاحی بیان کرد: اعضای شوراهای اسلامی روستا باید در انتخاب دهیاران واجد شرایط دقت و توجه کافی را داشته باشند و افراد کاردان، شجاع، تحصیل‌کرده و با تجربه را انتخاب کنند.

بخشدار مرکزی گچساران عنوان کرد: دهیاران در خصوص لزوم مشارکت روستائیان و پرداخت خودیاری برای اجرای پروژه‌های عمرانی روستا اطلاع‌رسانی و همکاری نمایند.

انتهای پیام/۸۲۰۰۱/ب۳۰

منبع : فارس نیوز