- خبرگزاری ها
- دوشنبه 23 ژوئن 2014 - 03:06
شهرستانها به طور یکسان ازسهم اعتبارات صندوق توسعه ملی استفاده کنند
گچساران – ایرنا – معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهرستان های هشت گانه این استان باید به طور یکسان و برابر از سهم اعتبارات صندوق توسعه ملی در بخش های مختتلف از جمله کشاورزی و صنعت استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن نوروزی روز دوشنبه در نشست کمیته تخصصی رسیدگی به مشکلات طرح ها و واحدهای تولیدی شهرستان گچساران افزود: توسعه اقتصادی کشور با ایجاد توازن صنعتی و افزایش تولید ملی برای حمایت از کار و تامین رفاه مردم از دغدغه های مهم رهبر معظم انقلاب و دولت یازدهم است.
وی بیان کرد: در بازدیدهای انجام شده در دو هفته گذشته از واحدهای تولیدی شهرستان گچساران رفع مشکلات آنها در دستور کار استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.
نوروزی اظهار کرد: در این راستا نشستی با حضور ۹ نفر از صاحبان واحدهای تولیدی گچساران برگزار و مهمترین مشکل واحدهای تولیدی این شهرستان نامطلوب بودن بحث زیرساخت ها در شهرک های صنعتی اعلام شد.
وی عنوان کرد: امید است این مسایل و مشکلات با حصور جمعی از مسوولان و مدیران کل استانی تا حدودی برطرف شود.
نوروزی ابراز داشت: در سال ۹۳ به شهرستان های کمتر توسعه یافته تسهیلات با نرخ چهارساله و سهم آورده ۱۰ تا ۱۵ درصد با بازپرداخت یک سال بیشتر پرداخت می شود.
وی افزود: سرمایه گذاران نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد از جمله شهرستان گچساران باید اطلاعات جامع، کامل و دقیقی در مورد واحدهای خود بدانند.
نوروزی گفت: از اداره های امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد درخواست می شود از طریق ذیحسابان اجرایی پیگیری کنند چنانچه یک کالا در این استان تولید می شود در صورت استاندارد و باکیفیت بودن دارای قیمت مناسب خرید مشابه از خارج استان انجام ندهند.
وی بیان کرد: حمایت از تولید ملی و سرمایه داخلی موجب رفع بخش عمده ای از مشکلات اقتصادی از جمله تورم و بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد خواهد شد.
فرماندار گچساران نیز در این نشست، گفت: ۱۰۹ واحد تولیدی در شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۴۸ مورد صنعتی است.
عبدالرحیم رحیمی افزود: از مجموع ۴۸ واحد صنعتی گچساران ۲۴ مورد با اشتغالزایی ۳۵۶ نفر فعال است.
وی بیان کرد: چهار واحد تولیدی شهرستان گچساران با ۱۴ نیرو نیمه فعال بوده و ۲۱ واحد نیز غیرفعال است.
رحیمی اظهار کرد: ۳۲ واحد معدنی در شهرستان گچساران وجود دارد که از این تعداد ۲۹ مورد فعال است.
وی عنوان کرد: درخواست تسهیلات بانکی برای گسترش کار، تامین هزینه های مواد اولیه و افزایش بکارگیری نیروی انسانی از جمله مطالبات مدیران و مسوولان واحدهای تولیدی شهرستان گچساران است.
رحیمی ابراز داشت: با افزایش تولید ملی تهدیدها و تحریم های اقتصادی دشمنان خنثی و بی اثر خواهد شد.
وی افزود: راه اندازی برخی صنایع تولیدی از جمله کارخانه یخ و صنایع تبدیلی در گچساران ضروری است و از مسوولان استانی انتظار می رود برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی این شهرستان تلاش کنند.
۷۴۶۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
