مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: باید به سمت عملی شدن شعارهای مرتبط با منابع طبیعی حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، حجت‌الاسلام توکلی ظهر امروز در گردهمایی بزرگ منابع طبیعی اظهار داشت: مسئله منابع طبیعی به عنوان یکی از مسائل اصلی کشور باید مورد نظر باشد.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: منابع طبیعی کتاب هستی است و همه ما وظیفه داریم از این عرصه‌ها حفاظت کنیم.

حجت‌الاسلام توکلی خاطرنشان کرد: ماموریت اصلی انسان در قبال طبیعت حفاظت، عمران و آبادانی آن است.

وی با بیان اینکه منابع طبعی نماد و سند قدرت خداوند است، ابراز کرد: اگر بخواهیم قدرت خدا را به خوبی درک کنیم باید به طبیعت و نعمت‌های بی‌شمار خداوند در طبیعت بنگریم.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اذعان داشت: باید به سمتی حرکت کنیم که شعار هر ایرانی یک درخت به صورت عملی نمود پیدا کند.

وی تصریح کرد: منابع طبعی بیت‌المال است و باید با جدیت در حفظ و حراست از آن بکوشیم و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

حجت‌الاسلام توکلی در پایان تاکید کرد: خدمات و کارهای انجام شده توسط ادارات منابع طبیعی باید به مردم نشان داده شود تا همه با زحماتی که در مسیر حفظ و حراست از جنگل‌ها و مراتع کشیده می‌شود آشنا شوند.

انتهای پیام/۸۲۰۰۸/ط۲۰

منبع : فارس نیوز