- خبرگزاری ها
- شنبه 3 می 2014 - 10:05
سومین نمایشگاه هنرهای تجسمی فرهنگیان گچساران افتتاح شد
سومین نمایشگاه هنرهای تجسمی فرهنگیان گچساران با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان و به مناسبت هفته معلم در گچساران افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، سومین نمایشگاه هنرهای تجسمی متشکل از آثار فرهنگیان این شهرستان صبح امروز و با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان در سالن مدرسه شهید فراشبندی این شهرستان افتتاح شد.
مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با حضور هادی زارعپور مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی گچساران و جمعی از مسئولان برگزار شد.
نمایشگاه هنرهای تجسمی فرهنگیان گچساران به مناسبت گرامیداشت هفته معلم و با همکاری واحد مشاور جوان مدیریت آموزش و پرورش گچساران برپا شده است.
در این نمایشگاه ۷۰ تابلو در قالب خوشنویسی، نقاشی، گرافیک، عکس، رنگ روغن و صنایع دستی در معرض دید عموم قرار گرفته است.
این نمایشگاه از امروز به مدت یک هفته و از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر و ۱۷ الی ۲۰ شب دایر بوده و بازدید برای عموم مردم آزاد است.
انتهای پیام/۸۲۰۱۹/ل۲۰
منبع : فارس نیوز
