- خبرگزاری ها
- یکشنبه 11 می 2014 - 04:05
سرمایه گذاری درکهگیلویه وبویراحمد نیازمند معرفی ظرفیتهای گردشگری است
یاسوج – ایرنا – رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرمایه گذاری در بخش گردشگری این استان نیازمند معرفی هر چه بیشتر ظرفیت های متعدد آن در کشور و خارج کشور است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، جبار کیانی پور روز یکشنبه در نشست با جمعی از خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: همایش منطقه ای فرصت های سرمایه گذاری در بخش گردشگری با حضور استان های منطقه چهار کشور ۳۱ اردیبهشت و اول خرداد ۹۳ در یاسوج برگزار خواهد شد که این همایش نقش مهمی در معرفی این قابلیت ها در سطح کشور خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در این همایش استان های کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، شیراز، چهارمحال و بختیاری، یزد و کاشان حضور دارند، بیان کرد: ظرفیت این استان ها که جزو استان های قلب کشور هستند معرفی می شود که این امر نقش ارزنده ای در ایجاد ارتباط و کمک به فضای کسب و کار آنان دارد.
کیانی پور با اشاره به اینکه در همایش منطقه ای فرصت های سرمایه گذاری در بخش گردشگری مدیران ارشد کشور در بخش های مختلف حضور دارند، اظهار کرد: شناسایی قابلیت ها و بررسی فرصت های گردشگری، جلب نظر سرمایه گذاران بخش گردشگری و تبادل نظر با سرمایه گذاران مطرح کشور از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.
وی عنوان کرد: روسای اتاق های بازرگانی سراسر کشور، هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران، استانداران، روسای کمیسیون های گردشگری و مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شش استان شرکت کننده نیز در این همایش حضور خواهند داشت.
کیانی پور ابراز داشت: رییس کمیته گردشگری مجلس شورای اسلامی، روسای اتاق های بازرگانی مشترک ایران و چین، ایران و عراق، ایران و امارات، ایران و ترکیه و ایران و عمان نیز در این همایش دو روزه شرکت می کنند.
وی افزود: جامعه هتل داران ایران، انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی، کانون راهنمایان گردشگری، شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران و شرکت های مطرح سرمایه گذاری از سایر میهمانان شرکت کننده در همایش منطقه ای فرصت های سرمایه گذاری منطقه چهار کشور خواهند بود.
کیانی پور گفت: در روز اول برگزاری این همایش تمام فرصت های سرمایه گذاری بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به طور علمی مورد بحث قرار می گیرد.
وی بیان کرد: در روز دوم برگزاری این همایش نیز بازدید از مناطق گردشگری و جاذبه های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد شامل روستای کریک، تنگ گنجه ای و کوه گل سی سخت در برنامه قرار دارد.
کیانی اظهار کرد: برگزاری جشن معرفی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به همراه فرهنگ عشایری و زندگی اجتماعی این استان و بازدید از منطقه حفاظت شده دنا از سایر برنامه های جنبی این همایش است.
وی با بیان اینکه باید تمام ظرفیت های کهگیلویه و بویراحمد در زمینه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این همایش معرفی شوند، عنوان کرد: به منظور معرفی هر چه مطلوبتر این استان بسته مشخصی از توانمندی های آن در زمینه های مختلف طراحی و در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.
کیانی پور ابراز داشت: ۱۲۰ طرح در زمینه های مختلف بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در حال بررسی است تا از بین آنها ۱۰ طرح شاخص که قابلیت سرمایه گذاری داشته و در فرآیند توسعه صنعت گردشگری استان نقش ایفا کنند به شرکت کنندگان در این همایش اهدا می شود تا در صورت تمایل نسبت به سرمایه گذاری در آنها اقدام شود.
۶۷۱/۷۵۳۳
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
