یاسوج – ایرنا – معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: ریشه کنی معضل بی سوادی در این استان تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور مشارکت دستگاه های مختلف اجرایی استان را می طلبد.

سید مسعود ارجمند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس سرشماری سال ۹۰ درصد باسوادی در در گروه سنی ۱۰تا ۴۹ سال ۹۰/۴۷ درصد است.

وی بیان کرد: ماموریت سال جاری معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد باسواد کردن هشت هزار نفر است که از این تعداد تاکنون دو هزار و ۳۴۳ نفر به صورت کلاسی و واگذاری زیر پوشش قرار گرفته اند.

ارجمند اظهار کرد: انعقاد تفاهم نامه همکاری در زمینه ریشه کنی معضل بی سوادی در کهگیلویه و بویراحمد با ۱۴دستگاه اجرایی این استان به امضا رسیده است.

وی استقبال محدود بی سوادان از کلاس های درس، انسداد نشدن کامل ورودی بی سوادی از سوی اداره کل آموزش و پرورش و جلوگیری نکردن از ترک تحصیل دانش آموزان را از مهمتزین چالش های سوادآموزی در کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد.

هفت دی سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی است.

۷۵۳۵/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا