- خبرگزاری ها
- دوشنبه 30 ژوئن 2014 - 09:06
رودنیل: داور پرتقالی دیدار تیم های هلند و مکزیک قضاوت ضعیفی داشت
گچساران – ایرنا – کارشناس ملی داوری فوتبال کشور گفت: داور پرتقالی دیدار تیم های مکزیک و هلند قضاوت ضعیفی داشت.
نوذر رودنیل روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این داور با اعلام یک ضربه خطای پنالتی به سود هلند و اعلام نکردن یک ضربه پنالتی به نفع این تیم نمایش ضعیفی داشت.
وی اظهار کرد:داور سرشناس پرتقالی این دیدار خطای بازیکن مکزیکی بر روی فوتبالیست هلندی را در دقیقه ۹۰+۱ پنالنی اعلام کرد در صورتی که باید یک ضربه آزاد غیر مستقیم اعلام می کرد.
وی با اشاره به این که داور با تجربه این دیدار با این اشتباه فاحش نقش مهمی در حذف تیم مکزیک داشت تصریح کرد: برخورد دو بار توپ با داور در دقیقه ۶۱ این دیدار به دلیل جاگیری نامناسب از دیگر نقاط منفی داوری این دیدار بود.
این کارشناس داوری فوتبال تصریح کرد:خطا بر روی بازیکن شماره ۱۱ هلند در دقیقه ۴۵ بازی مستحق اعلام پنالتی بود را دانست.
رودنیل اعلام نشدن ضربه کرنر به نفع تیم فوتبال مکزیک در دقیقه ۶۱ بازی، ندادن اخطار به بازیکنان شماره ۱۱ و چهار تیم فوتبال هلند و اعلام نشدن بازی خطرناک در محوطه جریمه هلند در دقیقه ۲۱ این بازی را از دیگر اشتباهات داوری این بازی ذکر کرد.
وی زمان مفید توپ در گردش این دیدار را ۶۸ دقیقه برآورد کرد.
تیم فوتبال هلند در مرحله دوم مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل با نتیجه دو بر یک مکزیک را شکست داد.
۸۱۴۳/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
