- آموزش و پرورش ، اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان
- یکشنبه 27 جولای 2014 - 12:07
دیه فرزند برای مدرسه سازی
خانواده نیکوکار یاسوجی در اقدامی خداپسندانه دیه فرزند خود را برای ساخت مدرسه در مناطق محروم اختصاص دادند.
سایت مردم استان (ک و ب):
در اقدامی خیرخواهانه و خداپسندانه خانواده آلاقلی ولی زاده، از اهالی نجف آباد یاسوج دیه فرزند خود را که در حادثه رانندگی جان سپرده بود، به امر مقدس مدرسه سازی اختصاص داد.
مرحوم منصور ولی زاده در سال ۸۹ در جاده شیراز-یاسوج دچار حادثه رانندگی شد و در دم جان سپرد و پس از طی مراحل قانونی، خانواده به مرحله دریافت دیه رسیدند که بخشی از آن را راننده مقابل و بخشی توسط بیمه پرداخت شد.
بنابراین گزارش: در اقدامی خداپسندانه خانواده نیک اندیش ولی زاده سهمیه راننده مقابل را بخشیدند و ۵۰۰ میلیون ریال که دریافت کرده بودند به برکت ماه مغفرت و رحمت و در آستانه عیدسعید فطر به امر مقدس مدرسه سازی در مناطق محروم کهگیلویه وبویراحمد اختصاص دادند.
ولی زاده، پدر مرحوم گفت:برای رضای خدا و بندگان او این عمل خیر را انجام دادم که دانش آموزان فرزندان من محسوب می شوند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم که به همراه مسئولان آموزش و پرورش و نوسازی توسعه و تجهیز مدارس با این خانواده دیدار کردند، گفت:عملی کردن این نیت خیراندیش خود آرام بخش این مصیبت است.
فتاح محمدی گفت:در مرحله دوم این اقدام پیام های ارزشمند فرهنگی دارد که مستلزم فرهنگ سازی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت:این امر خیر از سوی خانواده نیکوکار ولی زاده علاوه بر باقیات و صالحات اخروی، کمکی به هم نوعان درم اه میهمانی خداست.
هادی زارع پور گفت:این خانواده خیراندیش با این اقدام خود در امر تحصیل تعداد بسیاری از فرزندان این استان مشارکت می کنند.
رضا دیودیده، مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان این که این سنت حسنه مستلزم فرهنگ سازی است، گفت:هدیه این خانواده نیکوکار صرف ساخت مدرسه در مناطق کمتر توسعه یافته استان می شود.
گفتنی است، معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مسئولان آموزش و پرورش استان و نوسازی و مدارس همچنین با خانواده مرحوم امیرحسین فرتاش که دیه فرزند خود را صرف ساخت یک مدرسه در روستای کره شهرستان دنا کرد، دیدار کردند.
