فرماندار گچساران در محل تمرینات نمایش تئاتر با هنرمندان دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، در حالی که گروه نمایشگران گچسارانی، تمرینات فشرده‌ای را برای شرکت در جشنواره تئاتر استانی انجام می‌دهند، فرماندار با حضور در محل تمرین نمایش«کسی با عصاتوی شکمم راه می‌رود» به کارگردانی علی شفیعی انرژی مضاعفی را به این گروه هنری تزریق کرد.

در این دیدار سید‌زمان علیپور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران فرماندار را همراهی کرده و در محل تمرین با هنرمندان دیدار کردند.

عبدالرحیم رحیمی در  این دیدار از حمایت همه جانبه خود از فرهنگ و هنر و به خصوص نمایش گفت و برای این گروه آرزوی موفقیت کرد.

وی با بیان اینکه اگر هنرمند دغدغه نداشته باشد به راحتی می تواند مسایل اجتماعی و انسانی را در قالب هنر و کار هنری بازتاب دهد، افزود: با توجه به قولی که در راستای احداث فرهنگ‌سرا با شما هنرمندان داشتم اعتبارات لازم احداث آن تامین و تا دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرماندار گچساران با اشاره به اینکه هنرمند باید مسئولیت‌پذیر باشد، از هنرمندان گچسارانی خواست تا با تحقیق و پژوهش، مطالعه و یادگیری، تحلیل متون نمایشی، داشته‏های خود را فزونی دهند.

رحیمی در این دیدار پای صحبت هنرمندان با شنیدن مشکلات و دغدغه های آنان به گفتگو پرداخت.

سید زمان علی‌پور در این دیدار با بیان این‌که جشنواره تئاتر استانی مهمرماه امسال برگزار می‌شود، افزود: حمایت از این گروه‎های نمایشی در دستور کار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران قرار دارد و این اداره در راستای حمایت از این گروه‌ها تاکنون اقدامات و تلاش‎های بسیاری انجام داده است.

وی گروه‎های نمایشی این شهرستان را از بهترین گروه‎ها در سطح عنوان کرد و گفت: گروه‎های نمایشی گچساران تاکنون در جشنواره‎های استانی، منطقه‎ای و تئاتر فجر افتخارات بسیاری کسب کرده اند.

علی پور خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته گروه‎های نمایشی گچساران در تئاتر بین المللی فجر حضوری خوب داشته اند که نسبت به سال‎های اخیر بی‎سابقه بوده است.

وی ابراز کرد: امیدواریم امسال نیز گروه‎های نمایشی شهرستان ما در جشنواره‏های مختلف حضوری موفقیت آمیز داشته باشند و برای مردم گچساران افتخارآفرینی کنند.

گفتنی است در این دیدار فیروز حسنی رئیس انجمن شاهنامه خوانی گچساران و جمعی از نویسندگان و دیگر هنرمندان  عرصه‏های مختلف با حضور خود موجب آرامش و ایجاد روحیه  به دوستان هنرمند خود شدند.

شفیعی کارگردان این نمایشنامه با اشاره به زمان اجرای تئاتر«کسی با عصا توی شکمم راه می‎رود» تصریح کرد: وقتی کار بسته شد و ۵۰ درصد از اجرا صورت گرفت با دعوت از مقامات شهرستان از جمله فرماندار، رئیس شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، رئیس اداره  فرهنگ و ارشاد اسلامی و….سهیم بودن ارگان‌ها را مطرح می‌کنیم که مطمئنا مسئولان مثل همیشه سنگ تمام خواهند گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: در چهار جشنواره قبلی آقای غلامرضا پاکدل مدیر عامل سابق شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران؛ ما را حمایت خاصی در راستای هزینه رفت و برگشت و تهیه لوازم صحنه کردند که جای سپاس وقدر دانی ویژه از ایشان دارم وآرزوی سعادت هر جایی که باشند.

===================

گزارش و تصاویر از پریسا خمیسی

===================

انتهای پیام/۸۲۰۲۲/ش۴۰

منبع : فارس نیوز