- خبرگزاری ها
- سهشنبه 10 ژوئن 2014 - 03:06
دهیاری های کهگیلویه وبویراحمد به سمت خودکفایی سوق داده می شوند
دهدشت- ایرنا- مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت:یکی از اولویت های اصلی این نهاد سوق دادن دهیاری ها به سمت درآمد زایی و خودکفایی است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، داریوش مظفر روز سه شنبه درهمایش دهیاران وشوراهای شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه دهیاران درآمد لازم برای توسعه روستاها را ندارند افزود: می طلبد دهیاری ها با توجه به شرایط موجود فعالیت اقتصادی در سطح روستاها را افزایش دهند.
وی با بیان اینکه زیر ساخت ها در سطح روستاها فراهم است اظهارکرد:دهیاری ها برای توسعه زیرساختها و فراهم کردن امکانات لازم همکاری بیشتری با مسوولان داشته باشند.
مظفر تصریح کرد: مشکلات دهیاری ها از سوی نهادهای خدمات رسان پیگیری و برطرف خواهد شد.
وی ابراز داشت: آموزش دهیاران برای توسعه بهتر روستا به طور جد در دستور کار استانداری خواهد بود.
مظفر عنوان کرد: هر دهستانی بتواند دو طرح اشتغالزایی ارایه دهد تسهیلات لازم را از سوی دولت دریافت خواهد کرد.
وی یکی از شاخص های توسعه یافتگی روستاییان را داشتن بیمه روستایی خواند و گفت: به زودی کارت شناسایی برای دهیاران صادر می شود.
۷۵۳۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
