- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- شنبه 25 اکتبر 2014 - 09:10
دعوت نماینده ولی فقیه واستاندار کهگیلویه وبویراحمد از مردم استان جهت شرکت در مراسم ترحیم آیت الله مهدوی کنی
بسمه تعالی – إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ
|
بسمه تعالی – إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ
به اطلاع عموم مردم شریف و ولایتمدار استان کهکیلویه وبویراحمد می رساند به مناسبت ارتحال ملکوتی عالم مجاهد و فقیه نستوه و شاگرد مکتب امام صادق(ع) مرحوم آیت الله مهدوی کنی(ره) رییس فقید مجلس خبرگان رهبری مجلس ترحیم آن فقیه سعید در مورخ ۴ آبان ۱۳۹۳ راس ساعت ۹ صبح در حسینیه ثارالله یاسوج برگزار می گردد.
ضمن عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت ارتحال ملکوتی آن عالم بزرگوار و انقلابی به محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری وعلمای اعلام، از عموم مردم متدین استان، برای شرکت در این مراسم دعوت به عمل آورده می شود.
قطعا حضور اقشار مختلف مردم، مسئولین، فضلاء، طلاب، اساتید حوزه و دانشگاه و عموم مردم آگاه و قدرشناس استان موجب امتنان و تسلی خاطر بازماندگان و ارادتمندان و شاگردان آن فقید سعید و ارج نهادن به مقام شامخ روحانیت خواهد بود.
سید شرف الدین ملک حسینی – سید موسی خادمی
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
