قزوه که فرصت شعر خوانی و سخنرانی اش تمام شده بود، برای پاسخ دادن به توهین این افراد بالای سن رفت و ضمن ابراز نگرانی از این وضعیت در دانشگاه یاسوج گفت: قرار نیست به بهانه خوانش شعر خود، متن و بیانیه سیاسی قرائت کنیم.

سایت مرم استان (ک و ب)؛ شب گذشته به نام شب شعر انقلاب، مراسمی در دانشگاه یاسوج برگزار شد که علی رضا قزوه میهمان این برنامه بود.

قادر طروات پور  شاعر هم استانی نیز از دیگر میهمان این برنامه بود تا به نام شعر انقلاب به خوانش شعر بپردازند.

اما متاسفانه انگار این برنامه فقط برای سو استفاه از نام شعر انقلاب برای بیان اهداف و اندیشه های سیاسی برخی افراد در دانشگاه یاسوج بود.

در قسمتی از برنامه یکی از حضار برای خوانش شعر به بالای سن دعوت شد کشاعر مطرحی نبود که از او برای شعر خوانی دعوت به عمل آید. (دانشجو با سابقه مشخصمی باشد)

وقتی که مجری این شخص را برای حضور پشت تریبون دعوت می کرد، دانشگاه را مدیون این فرد می دانست و او را دارای حق بر گردن دانشگاه یاسوج.

س.ح.م بعد از خوانش شعری که نه تنها هیچ ارتباطی به انقلاب نداشت، موهن و غیر اخلاقی نیز بود، شروع به توهین به برخی از نهاد های نظام و بیان یدگاه های سیاسی خود در این مراسم کرد.

در این میان سرپرست دانشگاه یاسوج در سکون و سکوت مطلق در صندلی خود نشسته و شاهد ماجرا بود.

اعتراض برخی از دانشجویان حاضر در سالن به جایی نرسید و یکی از انها که مجبور به قطع کردن سیستم صوتی از اتاق فرمان شد  توسط مدیر امور فرهنگی از سالن اجتماعات اخراج شد.

وقتی یکی از دانشجویان دختر که برای خوانش شعر انقلابی خود بالا رفت، به تمجید از انقلاب و رهبری پرداخت، مدیر امور فرهنگی مانع ادامه حرف های او شد و از او خواست فقط شعرش بخواند و بنشیند تا فضای سالن نتشنج تر نشود.

این برخورد دوگانه  مسئولین دانشگاه یاسوج در شب شعری که به نام انقلاب برگزار می شود قابل تامل است.

صدای علی رضا قزوه هم از این هوچیگری و برخورد دوگانه مسدولین دانشگاه یاسوج در امد و می خواست تا به نشانه اعتراض از سالن خارج شود.

قزوه که فرصت شعر خوانی و سخنرانی اش تمام شده بود، برای پاسخ دادن به توهین این افراد بالای سن رفت و ضمن ابراز نگرانی از این وضعیت در دانشگاه یاسوج گفت: قرار نیست به بهانه خوانش شعر خود، متن و بیانیه سیاسی قرائت کنیم.

شاعر مطرح کشورمان در ادامه با اشاره به «هو کردن» عوامل ضد انقلاب در دانشگاه لندن در یکی از سفرهای برون مرزی خود افزود: من آن جا آن عوامل ضد انقلاب را سرجای خود نشاندم این جا که دیگر کشور خودمان است و اجازه نمی دهم با بیان حرف های ضد انقلاب و ساختارشکنانه به نظام توهین شود.

قزوه در پاسخ به مطلب عنوان شده توسط دانشجوی یاد شده که پوینده، سیرجانی و مختاری را شهید خوانده بود گفت: شهدای واقعی ما افرادی مانند احمدی روشن و یا هزاران شهید دیگری است که جان خود را در راه اعتلای این نظام فدا کردند.

یوسف نیکروز، معاون فرهنگی دانشگاه، هر چند دیر، اما بالای سن رفت و ضمن عذر خواهی شعر این افراد را زیر سوال بردن نظام خواند.

در اینجا لازم به تذکر چند نکته است:

۱- شب شعر انقلاب برگزار شد یا شب شعر ضد انقلاب؟

۲- چرا هنگام توهین  دانشجوی معلوم الحال به نظام مسئولین دانشگاه سکوت کرده و هنگام دفاع یک دختر از رهبر و نظام اجازه صحبت کردن نداده و گفتند فقط به خوانش شعر بپرداز؟ (البته هنگام خوانش شعر موهن توسط نفر دوم برخی از مسئولین دانشگاه جلو اجرای برنامه این شخص را گرفتند و فریاد یکی از معاونین در اعتراض بلند شد که نگذارید به نظام توهین کند)

۳-  شب شعر دانشگاه یاسوج بود یا شب شعر آزاد؟

۴- اگر شب شعر دانشگاه بود، علاوه بر میهمانان مدعو فقط دانشجویان اجازه خوانش شعر دارند

۵- آیا س.ح.موسوی موهن، دانشجو بود یا مدعو شما-پس یا مدعو شماست و یا سرخود بالا رفت

۶- اگر مدعو شماست، پس با سابقه او آشنا هستید و می دانید چه می خواهد بگوید پس با اهداف از پیش تعیین شده دعوت شد

۷- اگر مدعو شما نیست چرا هر کسی اجازه دارد به راحتی پشت تریبونی که به نام دانشجو است قرار بگیرد و صدای ضد انقلاب را از تریبون دانشگاه و به نام دانشگاه به بیرون مخابره کند؟ آیا فقط خبرنگاران منتقدند که جلو ورود آنها به دانشگاه گرفته می شود؟

۸- آیا مسئولین دانشگاه یاسوج که سالها در این دانشگاه حضور داشتند، هر چند مسئولیت نداشته باشند، با چهره های التهاب آفرین دانشگاه در سال های گذشته آشنایی ندارند تا جلو آنها را در توهین به نظام بگیرند؟

اگر آشنا هستند چرا مانع نشدند و اگر آشنا نیستند، با چه توجیهی قبول مسئولیت نموند وقتی که حتی از التهابات دانشگاه در سال های قبل و افراد التهاب آفرین و مشکلات دانشگاه آگاه نیستند. آیا ناشناخته وارد گود شدن خیانت به این جامعه نیست؟

۹- آیا در وسط سخنان این فرد موهن نمی توانستند مانع ادامه توهین وی شده و جلو التهاب را بگیرند؟ آیا باید عده ای اعتراض کنند تا بفهمند که این حرف ها حرف ضد انقلاب است که در دانشگاه یاسوج بیان می شود؟

 

امیدواریم مسئولین دانشگاه پاسخی برای دعوت از این فرد که سابقه مشخصی دارد  در مراسم شب شعر انقلاب را داشته باشند.