- اخبار ، اخبار سایت ، پزشکی ، دادگستری،پزشکی قانونی، تعزیرات ، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، دانشگاه های استان
- پنجشنبه 25 ژانویه 2018 - 04:01
داروخانه های متخلف به سازمان تعزیزات حکومتی معرفی شدند
معاون غذا و داروی علوم پزشکی یاسوج گفت: ۱۷ داروخانه متخلف به تعزیرات حکومتی استان معرفی شدند.
یاسوج۲۴: امام بخش قائدی بعد از ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: این داروخانه ها از ابتدای سال جاری تاکنون به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.
وی به عمده تخلفات انجام گرفته اشاره کرد و ادامه داد: بیشتر تخلفات مربوط به فروش خارج از فهرست دارویی ایران، عدم وجود مسئول فنی و فروش داروهای تاریخ مصرف گذشته بود.
وی با بیان اینکه نظارت بر داروخانه ها و بازرسی و بررسی نحوه توزیع دارو از جمله وظایف سازمان غذا و دارو است عنوان کرد: ۶۸ داروخانه شخصی و ده داروخانه دولتی در استان وجود دارد.
قائدی ابراز داشت: همچنین احداث پنج داروخانه در استان در دست اقدام است و با توجه به شرایط جمعیتی داروخانه ها در استان فعال می شوند.
وی یادآور شد: بر اساس قوانین به ازای هر هفت هزار نفر یک داروخانه در شهرهای استان ایجاد می شود/مهرنیوز
