سرپرست کمیته امداد کشور با تاکید بر سیاست‌های اشتغالزایی این نهاد از خودکفایی بیش از ۱۲۰ هزار نفر از مددجویان این نهاد در سال جاری و در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، حسین انواری بعد از ظهر امروز در شورای اداری با تشریح برخی خدمات و سیاست‌های کمیته امداد اظهار کرد: در رویکرد اشتغالزایی این نهاد اهداف مختلفی دنبال می‌شود بسیاری از این اقدامات در حوزه اشتغال در آمارهای این بخش لحاظ نمی‌شوند.

وی یکی از این اقدامات را ایجاد اشتغال برای افرادی دانست که استعداد و ضریب هوشی پایینی دارند و ادامه داد: در این گونه اشتغالزایی‌ها، اهدافی چون ایجاد آرامش در خانواده‌ها و سرگرم شدن افراد بیمار و دارای مشکلات روانی دنبال می‌شود و نگاه اقتصادی در این طرح‌ها وجود ندارد.

انواری با تاکید بر اینکه بسیاری از تهدیدهای کنونی جامعه ما با اشتغال و ایجاد درآمد و تولید برطرف می‌شود، ادامه داد: در حوزه اشتغال‌های کوچک نیز این نگاه وجود دارد که در کنار حمایت‌های کمیته امداد، بخش از نیازهای خانواده از طریق ایجاد این مشاغل کوچک تامین شود.

* متقاعد کردن مددجویان از گام‌های اساسی ایجاد اشتغال است

وی در ادامه تشریح اشتغال‌های مختلف در کمیته امداد بیان کرد: در برخی اشتغال‌ها نیز علاوه بر ایجاد شغل برای یک خانواده، چندین نیرو و مددجوی دیگر نیز از قبل آن صاحب شغل می‌شوند.

انواری، مهم‌ترین قدم در حوزه اشتغال را متقاعد کردن افراد و مددجویان به ایجاد اشتغال است به طوری که یک فرد بیکار و دارای توانمندی بپذیرد که قادر است شغلی آبرومند داشته باشد و با حفظ عزت و کرامت او، صاحب درآمد شود.

وی افزود: در کمیته امداد سیاست اجرای یک کسب و کار و ارائه یک آمار وجود ندارد بلکه در بسیاری مشاغل، کمیته امداد گاها تا سه سال حمایت‌های خود را ادامه می‌دهد.

انواری به وجود اوردن آمادگی و مهارت لازم برای راه‌اندازی یک شغل را از دیگر کارهای مهم کمیته امداد در این حوزه برشمرد و گفت: در سال جاری بیش از ۱۲۰ هزار نفر در کشور خودکفا شدند.

سرپرست کمیته امداد در بخش دیگری از صحبت‌هایش از همکاری‌ بانک‌های عامل در همراهی سیاست‌های این نهاد قدردانی و خاطرنشان کرد: تنها در سایه انسجام و همکاری بین بخشی می‌توان در ارائه خدمات موثر به جامعه مددجویان موفق عمل کرد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۵/ح۳۰

منبع : فارس نیوز