معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار بویراحمد با تاکید بر اینکه طی بارندگی روز گذشته شهرستان خسارات زیادی را متحمل شده است، گفت: بر اساس گزارش‌های واصله حداقل خسارات وارده به شهرستان بویراحمد را می‌توان میلیاردی برآورد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، شاهرخ کناری صبح امروز در جمع خبرنگاران به بارندگی روز گذشته که در شهرستان بویراحمد به وقوع پیوست، اشاره کرد و گفت: این بارندگی بی‌سابقه سطح شهر و حتی مناطق روستایی را دچار مشکلاتی کرد.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار بویراحمد با تاکید بر اینکه شهرستان بیشترین خسارات را متحمل شده است، گفت: در حوزه‌ها و بخش‌های کشاورزی، صنایع و عشایر مشکلات زیادی ایجاد شد که باید برآورد نهایی از خسارات در بخش‌های مختلف صورت گیرد.

این مسئول با تاکید بر اینکه ستاد مدیریت بحران شهرستان تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات سیلاب روز گذشته در سطح شهرستان به کار گرفت، گفت: امیدواریم بتوان با هم‌افزایی هرچه سریعتر برآوردی از خسارات به دست آوریم.

کناری با بیان اینکه عشایر حوزه زنگوا با مشکلات عدیده‌ای مواجه شدند، گفت: با تمهیدات صورت گرفته کمک‌های اولیه برای عشایر این منطقه توزیع شد که بیشتر با کمبود آذوقه مواجه شدند.

وی حوزه کشاورزی شهرستان را متحمل خسارات زیادی دانست و گفت: بیش‌ از ۱۰ هکتار از مزارع کشاورزی حوزه اکبرآباد به دلیل بارندگی و جاری شدن سیلاب از بین رفت.

این مسئول شهرستانی عمده خسارات وارده در سطح شهر را شامل بنسنجان‌، امامت‌ها و شهدای هفت عنوان کرد و گفت: آب وارد شده به منازل مسکونی از طریق پمپاژ جمعیت هلال‌احمر و شهرداری در حال خارج کردن است.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری بویراحمد با تاکید بر اینکه در حوزه راه، عشایر و صنایع خسارات زیادی را شهرستان متحمل شده است، گفت: در تمامی حوزه‌ها مشکلات زیادی داریم که با برآورد میزان خسارات برای پیگیری به مدیرکل بحران ارجاع داده می‌‌شود.

کناری در پایان با بیان اینکه برآورد قطعی از خسارات سیل روز گذشته صورت نگرفته است، گفت: بر اساس بررسی‌های و گزارشات واصله حداقل خسارات وارده به شهرستان بویراحمد را می‌توان میلیاردی برآورد کرد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ب۳۰

منبع : فارس نیوز