- سایت های خبری
- پنجشنبه 10 آوریل 2014 - 12:04
خبر خوش مدیرکل آموزش و پرورش استان برای فرهنگیان
وی تاکید کرد : به محض برطرف شدن این مشکلات این مطالبات این بخش از فرهنگیان استان نیز پرداخت خواهد شد.

به گزارش “عصردنا” هادی زارع پور در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: فعلا پاداش مناطق محروم به تمامی فرهنگیان دیشموک، چاروسا، مارگون، لوداب، بهمئی، چرام، دنا، باشت ، لنده، مناطق روستایی بویراحمد، کهگیلویه و گچساران پرداخت می شود.
وی با اعلام اینکه در چند روز آینده این مبلغ به حساب فرهنگیان عزیز واریز خواهد شد اظهار داشت: به دلیل وجود برخی مشکلات حقوقی فعلا پاداش مناطق شهری بویراحمد پرداخت نخواهد شد.
وی تاکید کرد : به محض برطرف شدن این مشکلات این مطالبات این بخش از فرهنگیان استان نیز پرداخت خواهد شد.
این مسئول در پایان از زحمات مجمع نمایندگان استان و استاندار محترم برای پیگری پرداخت این بخش از مطالبات فرهنگیان استان تشکر کرد.
منبع : عصردنا
