مشاور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: معاونت فرهنگی وزارت آمادگی حمایت از چاپ و نشر کتاب‌های ارزشمند و فاخر نویسندگان استانی را دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی مشاور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی بازدید کرد.

در این برنامه نیکنام حسین‌پور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بخش استان شناسی کتابخانه مرکزی استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کرد.

حسین‌پور در حاشیه بازدید از کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار کبنانیوز، با بیان اینکه کتاب وضعیت خوبی در کشور ندارد، اظهار کرد: تجهیز کتابخانه‌های عمومی و حمایت از ناشران استانی از برنامه‌های معاونت فرهنگی وزارت است.

ketab (2)

آمادگی وزارت ارشاد برای چاپ کتب ارزشمند و فاخر نویسندگان استانی

مشاور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: خرید کتاب‌های استانی از سیاست‌های وزارت است و در همین راستا برای کمک به ناشران استانی نسبت به گذشته، کتاب‌های استانی به تعداد دو برابر خریداری می‌شوند.

حسین‌پور گفت: در حوزه کتاب و فعالیت‌های کتابخانه‌ای اهداف تعریف شده‌ای در معاونت فرهنگی وزارتخانه وجود دارد و معاونت فرهنگی آمادگی دارد کتاب‌های ارزشمند و فاخر نویسندگان استانی که توان مالی برای چاپ و نشر آن ندارند را حمایت کند.

وی از مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد خواست در حوزه فرهنگ اعتبارات و فعالیت‌های بیشتری را در نظر بگیرند و افزود: خانم قربانی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی از این منظر فعال است و نهاد کتابخانه‌های عمومی به مدیران اینچنین نیاز دارد که تمام وقتش را برای ترویج فرهنگ کتاب و بردن کتاب در منازل مردم گذاشته است.

نتیجه توسعه فرهنگ کتاب تغییر رفتار شهروندی است/ نهاد کتابخانه‌های عمومی به مدیران اینچنینی نیاز دارد

حسین‌پور نتیجه توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی را تغییر رفتار شهروندی دانست و افزود: از تمام ظرفیت‌های موجود در تهران برای ترویج فرهنگ کتاب و تجهیز کتابخانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد استفاده خواهم کرد.

ketab (3)

مشاور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از راه‌های ترویج فرهنگ کتاب و بردن کتاب به خانه‌ها را تجهیز و گسترش کتابخانه‌های عمومی عنوان کرد.

حسین‌پور به بخش استان شناسی کتابخانه مرکزی یاسوج اشاره کرد و گفت: این بخش یکی از اقدامات ارزشمند اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد است.

وی تصریح کرد: کتاب ارزشمند نویسندگان استانی در کمیته تخصصی معاونت فرهنگی بررسی و جهت چاپ و نشر مورد حمایت قرار می‌گیرند.
زینب‌قربانی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار گزارشی از عملکرد هفته کتاب ارائه داد و برای تجهیز بخش استان شناسی کتابخانه مرکزی استان کهگیلویه و بویراحمد پیشنهاداتی را بیان کرد.
پیشنهاد به مسئولان کهگیلویه و بویراحمد

ketab (1)

مشاور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برداشتن نگاه امنیتی از حوزه فرهنگ یکی از مهمترین کارهای وزیر ارشاد است.
نیکنام حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار  کبنانیوز در یاسوج، اظهار کرد: سپردن کارها به اصحاب فرهنگ سبب آشتی اهالی فرهنگ با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شده و شکافی که بین اصحاب فرهنگ و سیاست وجود داشته، کم شده است.
مشاور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در دفاع از انقلاب اسلامی ایران مقام اول را دارد، بیان کرد: این استان به تصمیمات کلان نیاز دارد و همت مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد را می‌طلبد.
حسین‌‌پور اضافه کرد: اگر مسئولان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه فرهنگ گام‌های بزرگی بردارند و اعتباراتی را نیز در نظر بگیرند، شاید در بازه زمان کم به نتیجه دلخواه نرسند، ولی ۱۰ سال دیگر ثمره فعالیت‌شان در حوزه فرهنگ که تغییر رفتار شهروندی و افزایش رفتار فرهنگی است را دریافت می‌‌کنند.

منبع : سایت اسلامی کهگیلویه و بویراحمد