بسیج دانشجویی ۳۰ دانشگاه کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته در بیانیه مشترک پایانی خود از دستگاه دیپلماسی کشور و رئیس جمهور درخواست‌ حذف انگلیس از مذاکرات ۱+۵ و جلوگیری از بازگشایی سفارت روباه پیر در تهران داشتند.

بسیج دانشجویی ۳۰ دانشگاه روز گذشته در بیانیه مشترک پایانی خود از دستگاه دیپلماسی کشور و رئیس جمهور درخواست‌هایی مطرح کردند.

در این بیانیه دانشجویی آمده است: با اظهار تأسف از برخی سخنان سخیف عناصر خود فروخته و هنرمندنما پیرامون هشت سال جهاد جانانه و انتقاد از عدم برخورد متولیان فرهنگی کشور نسبت به این بی حرمتی، خواهان توجه بیشتر دستگاه‌های فرهنگی به مبانی و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس می‌باشد.

در بند دوم این بیانیه آمده است: ما دانشجویان با اعتقاد به اینکه آرمان فلسطین نباید دچار روزمرگی شود، با محکومیت مجدد جنایات رژیم کودک کش اسرائیل، خصوصاً در جنگ ۵۱ روزه غزه، از دستگاه سیاست خارجی خواستاریم تا پیگیر حقوقی نسل کشی این رژیم سفاک در مجامع بین‌المللی باشد، و با دعوت از مردم جهت کمک به بازسازی غزه قهرمان، جامعه دانشگاهی تسریع در تسلیح کرانه باختری به منظور حذف این غده سرطانی را از امت اسلامی خواهان است.

در بخش دیگری از این بیانیه ضمن تقدیر از مواضع رئیس جمهور در سازمان ملل آمده است: با تشکر از اتخاذ مواضع هوشمندانه ریاست جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، انتظار می‌رفت تا رئیس جمهور و یا حداقل دستگاه دیپلماسی کشور که در رابطه با دیدار نخست وزیر گستاخ انگلیس نرمش نشان دادند، پاسخ قهرمانانه به سخنان مداخله جویانه و مضحک این مزدور انگلیسی را فراموش نمی‌کردند. اکنون کمترین خواسته ما دانشجویان حذف انگلیس از مذاکرات گروه ۱+۵ و جلوگیری از بازگشایی سفارت روباه پیر در تهران است.

در بخش دیگری از این بیانیه ذکر شده است: کاخ سفید و متحدان غربی– عربی آن که خود نقش اساسی را در تشکیل گروه‌های تکفیری تروریستی در منطقه (از جمله: القاعده، النصره، داعش و ….) را داشته‌اند، اکنون بازی فریبکارانه جدیدی را به عنوان ائتلاف ضد داعش«تروریست» به منظور بازسازی وجهه خود و ورود مجدد قداره بندان بی‌منطق به اصطلاح بین‌المللی به منطقه شروع کرده که این، حرکتی نمایشی بیش نبوده و ملت‌های آزاده جهان از نیات آمریکایی آن به خوبی آگاهند، و قطعا کشور قدرتمندی مانند ایران اسلامی و جریان مقاومت نظاره گر نخواهند بود و در راستای منافع منطقه‌ای خود اقدام خواهند کرد، و این مردم منطقه هستند که سرنوشت داعش را رقم می‌زنند.

در بخش پایانی این بیانیه آمده است: در پایان با توجه به شعار سال مبنی بر اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، مسئولین بسیج دانشجویی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با اطلاع از برخی مسائل و مشکلات موجود خاصه در مناطق روستایی و دور افتاده و همچنین با اتکا به تجربه حضور گسترده گروه‌های جهادی دانشجویی در این مناطق و اشراف بر بسیاری از معضلات فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی در ؛ خواستار تلاش مضاعف و اقدام جهادی مسئولین در تمام دستگاه‌ها، ادارات، نهادها و رده‌های اجرایی، جهت رفع این موانع و ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم بوده و با رصد و پیگیری این مسائل و مشکلات به مطالبه‌گری خود ادامه خواهد داد.