فرصت پرداختن به نظرات موافقان و مخالفان این تصمیم نیست گویی که هر تصمیمی حتما مخالفان و موافقان خاص خود را دارد بلکه آنچه در این میان حائز اهمیت است شنیدن صدای اکثریت و توجه به درخواست آنان است که می تواند نشاط را در جامعه منتشر نماید .

: تعطیلی پنجشنبه ها یکی از آرزوهای مردم  بخصوص قشر شریف و عزیز کارمند آن بود که پس از وقفه ای یکساله بالاخره عملی شد آرزو و درخواستی که پیش تر “عصردنا “ در گزارش ها و نظرسنجی ها خود به آن پرداخته بود.
“عصردنا “ به استناد نظرسنجی ها و درخواست های مردمی فراوان این تعطیلی را به استاندار استان پیشنهاد داده بود که وی نیز در اظهار نظری گفته بود با کلیت تعطیلی پنجشنبه ها موافقم ولی باید از هیات دولت مجوزهای لازم را بگیرم که گویا این مجوز گرفتن ها یکسالی است که به طول انجامیده ! اما هر چه بود بالاخره این پیشنهاد عملی شد .
فرصت پرداختن به نظرات موافقان و مخالفان این تصمیم نیست گویی که هر تصمیمی حتما مخالفان و موافقان خاص خود را دارد بلکه آنچه در این میان حائز اهمیت است شنیدن صدای اکثریت و توجه به درخواست آنان است که می تواند نشاط را در جامعه منتشر نماید .
ضمن تقدیر از توجه مسئولان استان به این درخواست مردم (البته پس از یکسال !!) همزمان با این خواست ، بحث استان “ ” نیز از سوی “عصردنا “ مطرح و پیگیری می شد که نظرسنجی این پایگاه اطلاع رسانی و موافقت ۸۰درصدی شرکت دهندگان و  ارائه نظرسنجی دیگری از سوی مسئولان وقت دولت دهم در استان و تایید این نظرسنجی با درصد مشابه نشان دهنده موافقت مردم استان با تغییر نام “کهگیلویه و بویراحمد ” به “زاگرس ” است .
این درخواست از سوی مهندس “نیکزاد ” استاندار وقت استان بخوبی پیگیری که در زمان حضور “دکتر صابری ” به دلایل محلی و ترس از برخی حاشیه ها متوقف شد که البته دکتر “موسی خادمی ” اولین  استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دولت تدبیر و امید هم چراغ خاموش از کنار آن گذشت اما همه این کنار گذشتن ها و چراغ خاموش رفتنها دلیلی برای فراموشی این درخواست اکثریت مردم استان برای این تغییر تاریخی نیست !
بی شک و براساس نظرسنجی های انجام شده از سوی نهادهای رسمی حکومتی در استان  اکثریت قاطع  مردم کهگیلویه و بویراحمد و بخصوص جوانان برومند و دانشگاهیان فرهیخته آن با تغییر نام “کهگیلویه و بویراحمد ” به “زاگرس ” موافق هستند و دلایل منطقی و پذیرفته شده ای هم دارند .
هرچند اقلیتی هم مخالف این تغییر نام هستند ولی باید نظرات آنها را هم شنید ، مباحثه کرد و البته به قول رئیس جمهور روحانی ” اقلیت حق ندارد دیدگاه اکثریت را رد نماید ” .
واقعیت موجود جامعه کهگیلویه و بویراحمد فارغ از تعصبات عشیره ای – قبیله ای این است که استان در حال گذر از جامعه سنتی است و باید همزمان با این تحولات که تابعی از گذشت ایام است به قاعده دموکراسی و ارجحیت اکثریت به اقلیت بخصوص برای تغییر نام استان که بی تردید سخت تلفظ ، طولانی و خود مانعی برای معرفی قابلیت های مختلف استان است احترام گذاشت 
مخلص کلام اینکه ، تعطیلی پنجشنبه ها به خواست اکثریت انجام و اکنون اکثریت بیشتری در انتظار تغییر نام استان “کهگیلویه و بویراحمد ” هستند که امید است مدیریت استان فارغ از ترس ها و حاشیه ها با شجاعت صدای اکثریت را هم در این باره شنیده و به آن عمل نماید .
“عصردنا ” آماده انتشار نظرات ، نوشته ها و مصاحبه های موافقان و مخالفان در این خصوص می باشد .

منبع : عصردنا