- خبرگزاری ها
- دوشنبه 24 فوریه 2014 - 11:02
حافظ قرآن: استقبال مسلمانان خارج کشور از قرآن کریم چشمگیر است
یاسوج – ایرنا – حافظ و قاری بین المللی قرآن و مدیرساماندهی و توسعه اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور گفت:استقبال مسلمانان خارج کشور از قرآن کریم چشمگیر است.
مهدی دستیاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:قرآن کریم کلام الهی بوده که در تمام دلها نفوذ می کند و این امر را می توان در محافل قرآنی که در کشورهای مختلف برگزار می شود مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه همواره باید برای سعادت دنیوی و اخروی با قرآن مانوس شد، اظهار کرد: مسلمانان جهان قدرت و عظمت کلام وحی را دریافته اند و در پی دست یافتن به حقایق ناب قرآنی هستند.
دستیاری عنوان کرد: ارتباط با قران کریم و یادگیری و حفظ آن تاثیر بسزایی در تعالی روح و روان انسان ایجاد خواهد کرد.
حافظ و قاری بین المللی قرآن ابراز داشت: جوانان و نوجوان باید با مفاهیم قرآنی آشنا شده و از این دریای بی کران الهی برای موفقیت در کارها و فعالیت های روزمره بهره ببرند.
دستیاری افزود: ساماندهی فعالیت های قرآنی به ویژه مؤسسات، تشکل ها، محافل و خانه های قرآنی در سطح کشور می تواند در ترویج و گسترش قرآن موثر باشد.
مهدی دستیاری یکشنبه شب با حضور در محفل انس با قرآن در دانشگاه یاسوج به قرائت قرآن و اجرای ابتهال پرداخت.
۷۵۳۳/۶۲۷
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
