به مناسبت سی و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب ایران اسلامی مراسم جشنی به همت بسیج دانش آموزی مدرسه شهید رجایی پاتاوه برگزار شد.

جشن انقلاب در پاتاوه برگزار شد

به مناسبت سی و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب ایران اسلامی مراسم جشنی به همت بسیج دانش آموزی مدرسه شهید رجایی پاتاوه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از دنا، سرهنگ محمد روایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا در این جشن بیان داشت:به فرمایش امام راحل" این انقلاب جرقه ای بود برای آمادگی و اتصال به حکومت و انقلاب امام عصر (ع)".

سرهنگ روایی افزود: آمریکا و همه بدخواهان ایران اسلامی در طول ۳۵ سال از عمر این انقلاب با روشهای گوناگونی (جنگ سخت ،جنگ فرهنگی، سیاسی و اقتصادی) مورد تهاجم قرار گرفت.

وی با اشاره به این که انقلاب اسلامی ما ریشه در عاشورا دارد گفت: این انقلاب و مردم با تفکر مهدویت و امید به اینده آن به جلو میرود که روز به روز در حال پیشرفت و ترقی است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا تصریح کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری این انقلاب بر سه اصل عزت ،حکمت و مصلحت بنا شده است و دولتمردان باید مواظب باشد که در دام دشمن نیفتد و با دیپلماسی ضعیف نقش اثر گذار ایران را در معادلات سیاسی جهان زیر سوال نبرد.

انتهای پیام/

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح